29.3. a 1.4. máme zatvorené

Rotační pouzdro na zásobník M16 / M4 / AR15 (NATO standard 5.56) + molle úchyt

nosič UBC-04 (MOLLE) ● pouzdro umožňuje rotaci zásobníku v rozsahu 360° ● samosvorná konstrukce s fixační pružinou ● pro nošení naprosté většiny zásobníků 5.56 do zbraní M16 / M4 / AR15 a dalších, které vycházejí ze standardu NATO...
nosič UBC-04 (MOLLE) ● pouzdro umožňuje rotaci zásobníku v rozsahu 360° ● samosvorná konstrukce s fixační pružinou ● pro nošení naprosté většiny zásobníků 5.56 do zbraní M16 / M4 / AR15 a dalších, které vycházejí ze standardu NATO ● promyšlená konstrukce umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku při tzv. bojovém přebití ● možnost nastavení přítlačné síly zásobníku ● vyrobeno z vysoce odolného plastu ● určeno pro profesionální použití Rotační univerzální samosvorné pouzdro je určeno pro nošení naprosté většiny kovových i plastových (Magpul, Oberland Arms apod.) zásobníků 5.56 do zbraní M16 / M4 / AR15 . Promyšlená konstrukce s fixační pružinou umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku při tzv. bojovém přebití. Pomocí 3 vymezovacích podložek, které se dodávají s pouzdrem, si může každý uživatel sám nastavit požadovanou přítlačnou sílu zásobníku. Pouzdro lze použít i pro další zásobníky útočných pušek, které vycházejí ze standardu NATO – britský SA80, francouzský Famas, švýcarský Sig 556, italská Beretta AR70/90, jihokorejské Daewoo K2, rakouský nový AUG/A3, izraelský TAR21 nebo německá G36 s potřebnou redukcí. Pouzdro tak ocení nejen střelci věnující se puškovým disciplínám IPSC, ale i policisté a vojáci, kteří obdobné zbraně využívají ve své službě. Pouzdro je vyrobeno z vysoce odolného plastu a je určeno pro profesionální použití.   Tento typ pouzdra používá nosič typu UBC-04 , díky kterému lze pouzdro jednoduše upevnit na nosný systém MOLLE MIL STD. Zásobníky tak můžete nosit na moderní taktické vestě i armádním batohu a budete je mít stále po ruce. Zásobník lze bez použití nářádí otáčet  v rozsahu 360 stupňů (16 aretovaných poloh).
Viac

15,85 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

3 položky

ESP027

: ESP

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


nosič UBC-04 (MOLLE)pouzdro umožňuje rotaci zásobníku v rozsahu 360°samosvorná konstrukce s fixační pružinou ● pro nošení naprosté většiny zásobníků 5.56 do zbraní M16 / M4 / AR15 a dalších, které vycházejí ze standardu NATO ● promyšlená konstrukce umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku při tzv. bojovém přebití ● možnost nastavení přítlačné síly zásobníku vyrobeno z vysoce odolného plastu určeno pro profesionální použití

Rotační univerzální samosvorné pouzdro je určeno pro nošení naprosté většiny kovových i plastových (Magpul, Oberland Arms apod.) zásobníků 5.56 do zbraní M16 / M4 / AR15. Promyšlená konstrukce s fixační pružinou umožňuje rychlé vyjmutí zásobníku při tzv. bojovém přebití. Pomocí 3 vymezovacích podložek, které se dodávají s pouzdrem, si může každý uživatel sám nastavit požadovanou přítlačnou sílu zásobníku.

Pouzdro lze použít i pro další zásobníky útočných pušek, které vycházejí ze standardu NATO – britský SA80, francouzský Famas, švýcarský Sig 556, italská Beretta AR70/90, jihokorejské Daewoo K2, rakouský nový AUG/A3, izraelský TAR21 nebo německá G36 s potřebnou redukcí. Pouzdro tak ocení nejen střelci věnující se puškovým disciplínám IPSC, ale i policisté a vojáci, kteří obdobné zbraně využívají ve své službě. Pouzdro je vyrobeno z vysoce odolného plastu a je určeno pro profesionální použití.

 

Tento typ pouzdra používá nosič typu UBC-04, díky kterému lze pouzdro jednoduše upevnit na nosný systém MOLLE MIL STD. Zásobníky tak můžete nosit na moderní taktické vestě i armádním batohu a budete je mít stále po ruce. Zásobník lze bez použití nářádí otáčet v rozsahu 360 stupňů (16 aretovaných poloh).

FarbaČierna