Sumka na zásobníky 1xM4 UFG ČERNÁ

Sumka na zásobníky 1xM4 UFG ČERNÁ Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Samosvorná sumka 1xM4 UFG (Ultra Fast Gear) je určena na zásobníky typu M4, M16, AR 15, SIG 516, H&k 416 a to jak kovové, tak plastové. Díky patentované technologii zůstává otvor pro zasunutí zásobníku neměnný, profil vstupu do sumky stále drží...
Samosvorná sumka 1xM4 UFG (Ultra Fast Gear) je určena na zásobníky typu M4, M16, AR 15, SIG 516, H&k 416 a to jak kovové, tak plastové. Díky patentované technologii zůstává otvor pro zasunutí zásobníku neměnný, profil vstupu do sumky stále drží obdélníkový tvar. Na rozdíl od jiných systémů je výrazně ulehčena a podstatně zrychlena manipulace při vložení i vyjmutí zásobníku ze sumky. Širší stěny sumky jsou vyztuženy výjimečně odolným materiálem, vyrobeným z vysokomolekulárního polyetylénu. Samosvornost sumky je zajištěna promyšleným systémem pomocí kulaté pruženky, s možností regulace napětí samovolného stažení sumky. Skládáné dno sumky zajišťuje odvod vlhkosti a vody v případě nepříznivého počasí. Sumka je v případě nutnosti (slaňování, sestup z vrtulníku, plazení atd.) opatřena chlopní s poutkem, zajištěnou na předním díle sumky suchým zipem. V případě potřeby je možno chlopeň zasunout do sumky, nebo zcela odstranit, pomocí speciálních spon z materiálu KYDEX. Na přední straně je laserem řezaná Molle vazba, toto řešení zachovává maskovací vlastnosti a umožňuje přichycení dalšího materiálu. Zadní strana sumky je vyrobena z materiálu Hypalon a umožňuje připevnění pomocí popruhů na všechny typy taktických nosičů a balistických vest, či na rychle vyměnitelnou platformu. Popruhy se po provlečení vazbou zajišťují novým systémem „Back-Flip“ Přesnost šití sumky, kdy není potřeba výrobek lemovat, se pohybuje v tolerancích 3-4 desetiny milimetru, čímž je zaručena absolutní přesnost výrobku. Údržba se prování šamponováním. Hmotnost: 50 g bez chlopně a 64 g s chlopní
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

PM-144-BK

: FENIX PROTECTOR

  • Samosvorná sumka 1xM4 UFG (Ultra Fast Gear) je určena na zásobníky typu M4, M16, AR 15, SIG 516, H&k 416 a to jak kovové, tak plastové.
  • Díky patentované technologii zůstává otvor pro zasunutí zásobníku neměnný, profil vstupu do sumky stále drží obdélníkový tvar. Na rozdíl od jiných systémů je výrazně ulehčena a podstatně zrychlena manipulace při vložení i vyjmutí zásobníku ze sumky.
  • Širší stěny sumky jsou vyztuženy výjimečně odolným materiálem, vyrobeným z vysokomolekulárního polyetylénu.
  • Samosvornost sumky je zajištěna promyšleným systémem pomocí kulaté pruženky, s možností regulace napětí samovolného stažení sumky.
  • Skládáné dno sumky zajišťuje odvod vlhkosti a vody v případě nepříznivého počasí.
  • Sumka je v případě nutnosti (slaňování, sestup z vrtulníku, plazení atd.) opatřena chlopní s poutkem, zajištěnou na předním díle sumky suchým zipem. V případě potřeby je možno chlopeň zasunout do sumky, nebo zcela odstranit, pomocí speciálních spon z materiálu KYDEX.
  • Na přední straně je laserem řezaná Molle vazba, toto řešení zachovává maskovací vlastnosti a umožňuje přichycení dalšího materiálu.
  • Zadní strana sumky je vyrobena z materiálu Hypalon a umožňuje připevnění pomocí popruhů na všechny typy taktických nosičů a balistických vest, či na rychle vyměnitelnou platformu.
  • Popruhy se po provlečení vazbou zajišťují novým systémem „Back-Flip“
  • Přesnost šití sumky, kdy není potřeba výrobek lemovat, se pohybuje v tolerancích 3-4 desetiny milimetru, čímž je zaručena absolutní přesnost výrobku.
  • Údržba se prování šamponováním.
  • Hmotnost: 50 g bez chlopně a 64 g s chlopní
FarbaČierna