HopUp komora pro Well MB-01,04,05,06,08,13,14 - Gen3

Třetí generace CNC AirsoftPro komory pro odstřelovací pušky výrobce WELL (kompatibilní modely níže). Oproti základní odlité komoře přináší AirsoftPro komora řadu výhod. V první řadě je to velmi dobré utěsnění a zpracování, tzn. vysoký...
Třetí generace CNC AirsoftPro komory pro odstřelovací pušky výrobce WELL (kompatibilní modely níže). Oproti základní odlité komoře přináší AirsoftPro komora řadu výhod. V první řadě je to velmi dobré utěsnění a zpracování, tzn. vysoký potenciál pro navýšení výkonu . Další velkou výhodou je možnost použití komory jak pro originální hlavně a gumičky WELL , tak i pro hlavně a gumičky AEG primárně určených pro elektrické zbraně. Uživatel se tak může rozhodnout, zda zatím používat komoru s originální hlavní, anebo rovnou investovat i do přesné hlavně AEG, kterých je na trhu velký výběr. AEG Adaptér, který umožňuje použití AEG hlavní, nahrazuje o-kroužek z předchozích generací komor. Je speciálně tvarovaný pro minimalizaci vzduchových ztrát a pro co nejlepší utěsnění. Na testovací sestavě jsme pouhou výměnou komory dosáhli navýšení výkonu o 7 m/s (130 m/s vs 137 m/s). KVALITA A CHYTRÉ ŘEŠENÍ Komora je vyrobena na CNC strojích z velmi odolného leteckého hliníku (Duralu) 6061-T6 s červeně eloxovaným povrchem. Přítlačné ramínko je nyní vyráběno také na CNC strojích a je pro spolehlivější funkci vybaveno vratnou pružinkou. Mezi komorou a hlavou válce jsou dva gumové dorazy , které tlumí rázy, snižují otřesy hlavně a díky tomu zlepšují přesnost střelby . Pro snadnou montáž / demontáž a dobré osové vedení hlavně s drážkou je součástí centrovací kroužek. KOMPATIBILITA A BUDOUCNOST Komora je kompatibilní s originálními hlavněmi a gumičkami Well . Použití nevyžaduje žádné úpravy. Pomocí přiloženého gumového AEG Adaptéru je možné využívat i hlavně s gumičkou z elektrických zbraní (AEG) s lepšími výsledky utěsnění než poskytoval o-kroužek. Součastí komory je ocelový regulační prstýnek . Regulace komory je tedy stejná jako u originální komory Well. V horní části komory je závit pro případné přišroubování TDC zařízení . Komora je kompatibilní s modely: Well MB01, MB04, MB05, MB06, MB08, MB13, MB14, G21, G22, ASG AW308 L96, Maruzen L96 . JEDNODUCHÁ INSTALACE Instalace je velmi snadná, zvládnutelná během 10ti minut . Vhodná délka hlavně pro výše uvedené modely je cca 499-500mm. Vzhledem k většímu výkonu odstřelovacích pušek, volte tvrdší Hop-Up gumičky (silikonové nejsou vhodné). Osvědčená je gumička Guarder - černá. Hmotnost kompletní komory je 36g. OBSAH BALENÍ CNC HopUp komora Gen.3 AEG Adaptér Centrovací kroužek Vratná pružinka přítlačného ramínka Ocelový regulační prstýnek Montážní šroubek ke zbrani Dva gumové přítlačné válečky průměru 3 a 3,5mm pod ramínko (uživatel si je zkracuje dle svých potřeb)
Viac

36,53 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 5 položky

ASPRO125

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 8 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Třetí generace CNC AirsoftPro komory pro odstřelovací pušky výrobce WELL (kompatibilní modely níže). Oproti základní odlité komoře přináší AirsoftPro komora řadu výhod.

V první řadě je to velmi dobré utěsnění a zpracování, tzn. vysoký potenciál pro navýšení výkonu. Další velkou výhodou je možnost použití komory jak pro originální hlavně a gumičky WELL, tak i pro hlavně a gumičky AEG primárně určených pro elektrické zbraně. Uživatel se tak může rozhodnout, zda zatím používat komoru s originální hlavní, anebo rovnou investovat i do přesné hlavně AEG, kterých je na trhu velký výběr.

AEG Adaptér, který umožňuje použití AEG hlavní, nahrazuje o-kroužek z předchozích generací komor. Je speciálně tvarovaný pro minimalizaci vzduchových ztrát a pro co nejlepší utěsnění. Na testovací sestavě jsme pouhou výměnou komory dosáhli navýšení výkonu o 7 m/s (130 m/s vs 137 m/s).

KVALITA A CHYTRÉ ŘEŠENÍ

  • Komora je vyrobena na CNC strojích z velmi odolného leteckého hliníku (Duralu) 6061-T6 s červeně eloxovaným povrchem.
  • Přítlačné ramínko je nyní vyráběno také na CNC strojích a je pro spolehlivější funkci vybaveno vratnou pružinkou.
  • Mezi komorou a hlavou válce jsou dva gumové dorazy, které tlumí rázy, snižují otřesy hlavně a díky tomu zlepšují přesnost střelby.
  • Pro snadnou montáž / demontáž a dobré osové vedení hlavně s drážkou je součástí centrovací kroužek.

AirsoftPro Hop-up unit for Well MB-01,04,05,06,08,13,14 - Gen.3


AirsoftPro Hop-up unit for Well MB-01,04,05,06,08,13,14 - Gen.3

KOMPATIBILITA A BUDOUCNOST

  • Komora je kompatibilní s originálními hlavněmi a gumičkami Well. Použití nevyžaduje žádné úpravy.
  • Pomocí přiloženého gumového AEG Adaptéru je možné využívat i hlavně s gumičkou z elektrických zbraní (AEG) s lepšími výsledky utěsnění než poskytoval o-kroužek.
  • Součastí komory je ocelový regulační prstýnek. Regulace komory je tedy stejná jako u originální komory Well.
  • V horní části komory je závit pro případné přišroubování TDC zařízení.
  • Komora je kompatibilní s modely: Well MB01, MB04, MB05, MB06, MB08, MB13, MB14, G21, G22, ASG AW308 L96, Maruzen L96.

JEDNODUCHÁ INSTALACE

  • Instalace je velmi snadná, zvládnutelná během 10ti minut.
  • Vhodná délka hlavně pro výše uvedené modely je cca 499-500mm.
  • Vzhledem k většímu výkonu odstřelovacích pušek, volte tvrdší Hop-Up gumičky (silikonové nejsou vhodné). Osvědčená je gumička Guarder - černá.
  • Hmotnost kompletní komory je 36g.

AirsoftPro Hop-up unit for Well MB-01,04,05,06,08,13,14 - Gen.3


AirsoftPro Hop-up unit for Well MB-01,04,05,06,08,13,14 - Gen.3

OBSAH BALENÍ

  • CNC HopUp komora Gen.3
  • AEG Adaptér
  • Centrovací kroužek
  • Vratná pružinka přítlačného ramínka
  • Ocelový regulační prstýnek
  • Montážní šroubek ke zbrani
  • Dva gumové přítlačné válečky průměru 3 a 3,5mm pod ramínko (uživatel si je zkracuje dle svých potřeb)