29.3. a 1.4. máme zatvorené

Aktivní brzda - V2

Profesionálně navržený mosfet s aktivním brzděním motoru určený pro airsoftové elektrické zbraně. Zařízení zvyšuje kadenci zbraně a výdrž akumulátoru oproti původní kabeláži ve zbrani. Píst není při semi střelbě částečně natažen, pružina se...
Profesionálně navržený mosfet s aktivním brzděním motoru určený pro airsoftové elektrické zbraně. Zařízení zvyšuje kadenci zbraně a výdrž akumulátoru oproti původní kabeláži ve zbrani. Píst není při semi střelbě částečně natažen, pružina se neunavuje, nenamáhají se vnitřní díly a tryska z větší části zamyká komoru. U vysokokadenčních zbraní řeší problém více výstřelů při režimu střelby na semi. Plně integrované zařízení uvnitř mechaboxu v.2 místo původních spoušťových kontaktů dle standardu firmy Tokio Marui. SPECIFIKACE: - Zabudovaný mosfet s aktivní brzdou na spínacích kontaktech od firmy SHS - Jednoduchá instalace dovnitř mechaboxu v.2 - Samostatné zařízení bez kabelů, pro silový okruh lze použít kabely o max. průřezu 1,5 mm2 a pro signálový o max. průřezu 0,5 mm2 - Vhodné pro servisní střediska, pokud si nejste jistý pájením vodičů na desku, zvolte variantu s kabeláží a příslušenstvím. - Určeno pro pružiny do m160 (odpovídá proudu 75A při jednotlivém výstřelu nebo 25A střelby dávkou po dobu max. 30s). Pro vyšší zatížení zvolte Aktivní brzda (umisťuje se mimo mechabox) - Určeno pro všechny typy běžně používaných akumulátorů do 17 V (Ni-xx 8.4 - 12V, lipol 7.4 - 14.8V) - Neopalují se spoušťové kontakty - Po rozepnutí kontaktů se využívá přebytkové energie motoru k jeho zastavení. Brzdný účinek je nejsilnější se zátězovým motorem s neodymovými magnety. - Neodebírá se žádný proud v klidovém stavu - Z principu funkce mechanismu AEG zbraně se píst při režimu AUTO zastaví v náhodné pozici - Pro správnou funkci tohoto zařízení je třeba mít v mechaboxu funkční přerušovač, kulisu přepínače, západku zpětného chodu, spoušť a zarážku spouště (zajištěno), tj. tak jako ve standardním mechaboxu MANUÁL K VÝROBKU: ke stažení zde [PDF, 686.56 kB] BALENÍ: Mosfet s aktivním brzdou na spínacích kontaktech, člunek spouště, šroubek, podložka šroubku (pro připevnění k mechaboxu) a manuál k instalaci VAROVÁNÍ: K instalaci tohoto zařízení je potřeba odborník, který musí umět pájet a rozložit AEG zbraň. Nikdy nepoužívejte trafopájku! I přes veškerou snahu nelze zaručit 100% kompatibilitu zařízení do všech mechaboxů verze 2. Pro většinu běžně dostupných a rozšířených značek lze Aktivní brzdu - V2 instalovat bez větší úpravy. SCHÉMA INSTALACE DO ZBRANĚ:
Viac

33,08 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

3 položky

JT-BRK-S3

: JeffTron

Koupí tohoto produktu získáte 8 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

Profesionálně navržený mosfet s aktivním brzděním motoru určený pro airsoftové elektrické zbraně.
Zařízení zvyšuje kadenci zbraně a výdrž akumulátoru oproti původní kabeláži ve zbrani.
Píst není při semi střelbě částečně natažen, pružina se neunavuje, nenamáhají se vnitřní díly a tryska z větší části zamyká komoru.
U vysokokadenčních zbraní řeší problém více výstřelů při režimu střelby na semi.
Plně integrované zařízení uvnitř mechaboxu v.2 místo původních spoušťových kontaktů dle standardu firmy Tokio Marui.

SPECIFIKACE:
- Zabudovaný mosfet s aktivní brzdou na spínacích kontaktech od firmy SHS
- Jednoduchá instalace dovnitř mechaboxu v.2
- Samostatné zařízení bez kabelů, pro silový okruh lze použít kabely o max. průřezu 1,5 mm2 a pro signálový o max. průřezu 0,5 mm2
- Vhodné pro servisní střediska, pokud si nejste jistý pájením vodičů na desku, zvolte variantu s kabeláží a příslušenstvím.
- Určeno pro pružiny do m160 (odpovídá proudu 75A při jednotlivém výstřelu nebo 25A střelby dávkou po dobu max. 30s). Pro vyšší zatížení zvolte Aktivní brzda (umisťuje se mimo mechabox)
- Určeno pro všechny typy běžně používaných akumulátorů do 17 V (Ni-xx 8.4 - 12V, lipol 7.4 - 14.8V)
- Neopalují se spoušťové kontakty
- Po rozepnutí kontaktů se využívá přebytkové energie motoru k jeho zastavení. Brzdný účinek je nejsilnější se zátězovým motorem s neodymovými magnety.
- Neodebírá se žádný proud v klidovém stavu
- Z principu funkce mechanismu AEG zbraně se píst při režimu AUTO zastaví v náhodné pozici
- Pro správnou funkci tohoto zařízení je třeba mít v mechaboxu funkční přerušovač, kulisu přepínače, západku zpětného chodu, spoušť a zarážku spouště (zajištěno), tj. tak jako ve standardním mechaboxu

MANUÁL K VÝROBKU: ke stažení zde [PDF, 686.56 kB]
BALENÍ: Mosfet s aktivním brzdou na spínacích kontaktech, člunek spouště, šroubek, podložka šroubku (pro připevnění k mechaboxu) a manuál k instalaci

VAROVÁNÍ: K instalaci tohoto zařízení je potřeba odborník, který musí umět pájet a rozložit AEG zbraň. Nikdy nepoužívejte trafopájku!
I přes veškerou snahu nelze zaručit 100% kompatibilitu zařízení do všech mechaboxů verze 2.
Pro většinu běžně dostupných a rozšířených značek lze Aktivní brzdu - V2 instalovat bez větší úpravy.

SCHÉMA INSTALACE DO ZBRANĚ: