HPA PolarStar Micro Regulator (samostatný)

Doprava ZDARMA
HPA PolarStar Micro Regulator (samostatný) Zväčšiť
Funkce: Kompatibilita: Standardní lahve HPA a SLP Barva: Černá Nastavitelný výstupní tlak od 40 PSI do 145 PSI 3 O-kroužky pro zajištění spolehlivosti Nízký profil - 2,25" vysoký Vypínač zapnutí / vypnutí Integrovaný zámek Tournament Lock...
Funkce: Kompatibilita: Standardní lahve HPA a SLP Barva: Černá Nastavitelný výstupní tlak od 40 PSI do 145 PSI 3 O-kroužky pro zajištění spolehlivosti Nízký profil - 2,25" vysoký Vypínač zapnutí / vypnutí Integrovaný zámek Tournament Lock / žádné pohyblivé součásti 4 mm pístek Bore pro vysoký průtok a rychlost. Odstraňuje potřebu samostatného připojení UFA Regulátor Micro od Polarstar je extrémně kompaktní regulátor o velikosti méně než 3 palce a je kompatibilní s libovolnými lahvemi HPA nebo SLP díky integrovanému univerzálnímu závitování. Použitím regulátoru Micro eliminujete potřebu externího UFA, což pak vytvoří štíhlejší a manévrovatelnější profil. Inovativní přepínač zapnutí / vypnutí umožňuje uživateli odtlakovat svůj systém HPA před vyjmutím lahve. Tato funkce pomáhá výrazně snížit poškození o-kroužků nádrží, které jsou ideální pro udržení perfektního utěsnění. Pro další možnosti preferencí hráčů je tento regulátor schopen nastavit výstupní tlak od 40 PSI do 145 PSI. Revoluční, ale zjednodušující konstrukce vyžaduje 3 vysoce kvalitní o-kroužky pro optimální spolehlivost a snadnou údržbu.
Viac

162,13 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 5 položky

MICROREG

: Polarstar

Koupí tohoto produktu získáte 39 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Funkce:

Kompatibilita: Standardní lahve HPA a SLP
Barva: Černá
Nastavitelný výstupní tlak od 40 PSI do 145 PSI
3 O-kroužky pro zajištění spolehlivosti
Nízký profil - 2,25" vysoký
Vypínač zapnutí / vypnutí
Integrovaný zámek Tournament Lock / žádné pohyblivé součásti
4 mm pístek Bore pro vysoký průtok a rychlost.
Odstraňuje potřebu samostatného připojení UFA

Regulátor Micro od Polarstar je extrémně kompaktní regulátor o velikosti méně než 3 palce a je kompatibilní s libovolnými lahvemi HPA nebo SLP díky integrovanému univerzálnímu závitování. Použitím regulátoru Micro eliminujete potřebu externího UFA, což pak vytvoří štíhlejší a manévrovatelnější profil. Inovativní přepínač zapnutí / vypnutí umožňuje uživateli odtlakovat svůj systém HPA před vyjmutím lahve. Tato funkce pomáhá výrazně snížit poškození o-kroužků nádrží, které jsou ideální pro udržení perfektního utěsnění. Pro další možnosti preferencí hráčů je tento regulátor schopen nastavit výstupní tlak od 40 PSI do 145 PSI. Revoluční, ale zjednodušující konstrukce vyžaduje 3 vysoce kvalitní o-kroužky pro optimální spolehlivost a snadnou údržbu.