29.3. a 1.4. máme zatvorené

Stavebnice Atomová ponorka

Stavebnice Atomová ponorka Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Armáda Sluban disponuje i atomovou ponorkou, která se může objevit u kteréhokoliv přístavu. Tato ponorka je po složení velká 33 centimetrů, takže se nejedná o žádnou malou stavebnici. Stavebnice obsahuje celkem 193 dílků. Vhodné pro děti...
Armáda Sluban disponuje i atomovou ponorkou, která se může objevit u kteréhokoliv přístavu. Tato ponorka je po složení velká 33 centimetrů, takže se nejedná o žádnou malou stavebnici. Stavebnice obsahuje celkem 193 dílků. Vhodné pro děti od 3 let, doporučeno od 6 let. Materiál: plast Pasuje i na stavebnice lego a jinými kostičkami Hračka atomová ponorka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je také prohlášení o shodě CE.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

SLUBAN02

Armáda Sluban disponuje i atomovou ponorkou, která se může objevit u kteréhokoliv přístavu. Tato ponorka je po složení velká 33 centimetrů, takže se nejedná o žádnou malou stavebnici.

  • Stavebnice obsahuje celkem 193 dílků.
  • Vhodné pro děti od 3 let, doporučeno od 6 let.
  • Materiál: plast
  • Pasuje i na stavebnice lego a jinými kostičkami

Hračka atomová ponorka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je také prohlášení o shodě CE.

  • 81,27 € Skladom

    : BE&JO

    ZEMAN01

    Ve světě (ale i u nás) jsou obrovským fenoménem sběratelské figurky v měřítku 1:6 (cca 30cm vysoké). Lze sehnat úplně vše od římských legionářů, přes středověké rytíře, vojáky všech konfliktů a válek, až po známé postavy hudby, filmu a sportu. Figurka je velmi realisticky ztvárněná, stejně jako její oblečení, výstroj a výzbroj.

    81,27 €
    Skladom