29.3. a 1.4. máme zatvorené

Pytel spací DEFENCE 6

Vysoce výkonný zimní spací pytel s nekompromisním udržením tepla určený nejen pro speciální jednotky.

277,12 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

1 Položka

CARIN043

: CARINTHIA

Koupí tohoto produktu získáte 68 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


DEFENCE 6

Tento vysoce výkonný zimní spací pytel je navržen pro nekompromisní udržení tepla v arktických podmínkách. Má třívrstvou sendvičovou konstrukci s volně přiléhající Shellproof skořepinou, která zaručuje optimální teplo. Má velkorysou přepážku zipu na vnitřní straně zipu, která zabraňuje jakýmkoli tepelným ztrátám. Navíc má na vnější straně ochrannou klapku, která chrání před větrem a vlhkostí.

Funkce:

  • Tvar mumie
  • Rozdílový střih
  • 3vrstvá konstrukce s volným vnějším pláštěm
  • Přepážka na krk
  • Rychloupínací dvoucestný středový zip
  • Přepážka na zip
  • Klopa na zip
  • Stuha proti zachycení
  • Tepelná reflexní vložka
  • Lichoběžníková patní část
  • Včetně kompresního vaku

Izolace: G-LOFT®, 100% polyester
Vnější látka: 100% Polyamid
Vnitřní podšívka: 100% polyamid
Vnější rozměry (cm): 230/87/60
Hmotnost (g): 2600
Pro výšku postavy: 200 cm
Rozměr balení (cm): 25x45
Barva: Olivová RAL 7013

Teplotní rozmezí:

  • Komfortní teplota (F): -10 °C
  • Mezní teplota (M): -18 °C 
  • Extrémní teplota: -40 °C

Výplň G-LOFT Plus

Izolace G-LOFT je vyrobena z vysoce kvalitních dvousložkových polymerů a struktura izolace G-LOFT je ve skutečnosti v mnoha ohledech podobná vysoce kvalitnímu husímu peří. 3-rozměrné krimpování zajišťuje maximální odolnost a loft

TROJVRSTVÁ SENDVIČOVÁ KONSTRUKCE S VOLNÝM PLÁŠŤEM

Tři izolační vrstvy G-LOFT Plus mají offsetové prošívání. Skořápka není s výplní prošívaná, ale připevněná později. To poskytuje vzduchový polštář mezi izolací a pláštěm. Bez perforace stehů ve skořápce je relativně vodě a vzduchotěsná.

TVAR MUMIE

Zde jsou nejdůležitější kritéria velikosti, hmotnosti a tepla. Zúžená část nohy snižuje hmotnost a velikost materiálu. Hlavní výhodou však je, že od kolena směrem dolů je stále menší vnitřní objem pro udržení tepla. Nožní část by neměla být tak malá, aby nohy způsobovaly vyčnívání vrstev izolace. Jako ideální se osvědčil lichoběžníkový patní díl. Klínovitý tvar, který se rovnoměrně zužuje na šířku shora dolů, neodpovídá skutečným proporcím těla.

SEKCE TRAPÉZOVÉ NOHY

Zkušenosti ukazují, že lichoběžníkový střih poskytuje maximální prostor pro nohy. V normální poloze při spánku nohy nevystrkují izolaci ven, čímž se vyhnete studeným místům. Je zde také dostatek místa pro uložení tašky na boty nebo dalšího oblečení.

TERMOFLEKT

Thermoflect zvyšuje tepelnou odolnost spacího pytle asi o 11 %. Thermoflect je naše řešení pro tepelné ztráty způsobené tělesným zářením. Thermoflect je ultralehká, ultra měkká, prodyšná tkanina s jedinečnou schopností odrážet tělesné teplo.

DIFERENCIÁLNÍ STŘIH

I když se spáč pohybuje a stlačuje vnitřní vrstvu izolace, teplo spacího pytle zůstává zachováno. Následné izolační vrstvy jsou řezány velkoryse. To zajišťuje největší loft ve všech oblastech a v každé poloze. Mezi různými vrstvami se tvoří další vzduchové polštáře. Pohyb uvnitř spacího pytle vytváří tlakové body, ale s naším diferenciálním střihem je stlačena pouze nejvnitřnější vrstva. Vnější vrstvy si zachovávají svou nadýchanost a tím i své izolační vlastnosti.

DVOUcestný zip

Všechny vojenské spací pytle Carinthia jsou vybaveny dvoucestným zipem. Větroň na horní straně se nezadrhává, což umožňuje rychlý výstup v případě potřeby (například v případě výstrahy). Kluzák na spodní straně se přilepí a lze jej otevřít pro ventilaci.

KódDélkaMax. výška
postavy
ŠířkaRozměry ve sbaleném stavuHmotnost
v ramenouv noháchbez kompresepři kompresináplňcelkem
92460230 cm200 cm87 cm60 cm30 x 55 cm25 x 45 cm1650 g2600 g
 
FarbaZelená