29.3. a 1.4. máme zatvorené

Spací pytel SLEEPER LITE Snugpak® - MULTICAM®

Spací pytel Sleeper Lite Multicam Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Tento spací pytel ve tvaru mumie je hojně vyhledávaným kouskem a to zejména milovníky výletů do přírody a kempování. Tvar mumie si získal velikou popularitu a spací pytel SLEEPER LITE od renomované značky Snugpak nabízí tento skvělý typ, který vás dozajista nadchne.

Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

SNUGPAK117

: SNUGPAK

Tento spací pytel ve tvaru mumie je hojně vyhledávaným kusem a to zejména milovníky výletů do přírody a kempování. Tvar mumie si získal velikou popularitu a spací pytel SLEEPER LITE od renomované značky Snugpak nabízí tento skvělý typ, který vás dozajista nadchne.

Vhodný je do teploty v případě komfortu až -5 stupňů Celsia. V extrémních případech je možné ho ovšem použít i až do -10 stupňů Celsia.

Zapínání je zde řešeno na levé straně spacáku a lze s ním velmi snadno manipulovat. Stahování pomocí pružné šňůry vás určitě také potěší.

Součástí je samozřejmě i kompresní obal. V kombinaci celkové hmotnosti spacího pytle 1800 gramů a rozumných transportních rozměrů může být tento spací pytel pohodovým společníkem pro vaše přírodní výlety.

Je vyrobený ze 100% polyesteru.

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • Od celosvětově známé značky Snugpak
  • Vhodný pro kempování, do přírody
  • Do -5 až v extrému – 10 stupňů Celsia
  • Pohodlné zapínání na zip
  • Kompresní obal
  • Ze 100% polyesteru
Farbamulticam