29.3. a 1.4. máme zatvorené

Pružina s progresivním vinutím M105 - zelená

Pružina s progresivním vinutím M105 - zelená Zväčšiť
ULTIMATE - MILSPEC - M105 - pružina 0,467N / mm Pružiny AEG typu Ultimate Mil-Spec jsou vyráběny z nejlepších ocelí (SiCr), které jsou k dispozici pro pružiny. S minimální ztrátou výkonu a konzistencí je série pružin Mil-Spec volbou ULTIMATE...
ULTIMATE - MILSPEC - M105 - pružina 0,467N / mm Pružiny AEG typu Ultimate Mil-Spec jsou vyráběny z nejlepších ocelí (SiCr), které jsou k dispozici pro pružiny. S minimální ztrátou výkonu a konzistencí je série pružin Mil-Spec volbou ULTIMATE pro vaší AEG. Pružiny Mil-Spec jsou barevně označeny pro lepší identifikaci při vyndání pružiny ze zbraně. Pružiny jsou od počátku navrženy tak, aby poskytovaly nejlepší výkon při zachování své pevnosti, konstantnosti a kvality.
Viac

8,94 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 10 položky

ULTIM057

: Ultimate

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


ULTIMATE - MILSPEC - M105 - pružina 0,467N / mm

Pružiny AEG typu Ultimate Mil-Spec jsou vyráběny z nejlepších ocelí (SiCr), které jsou k dispozici pro pružiny. S minimální ztrátou výkonu a konzistencí je série pružin Mil-Spec volbou ULTIMATE pro vaší AEG. Pružiny Mil-Spec jsou barevně označeny pro lepší identifikaci při vyndání pružiny ze zbraně.

Pružiny jsou od počátku navrženy tak, aby poskytovaly nejlepší výkon při zachování své pevnosti, konstantnosti a kvality.