Stan vojenský malý PE ZELENÝ

Stan vojenský malý PE ZELENÝ Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
Menší armádní stan z vodoodpuzující polyesterové tkaniny gramáže 300 g/m2. Tento stan je zajímavou alternativou k originálním vojenským stanům. Nenabízí sice takovou extrémní odolnost jako originály, avšak je mnohem lehčí, skladnější, snadněji se...
Menší armádní stan z vodoodpuzující polyesterové tkaniny gramáže 300 g/m2. Tento stan je zajímavou alternativou k originálním vojenským stanům. Nenabízí sice takovou extrémní odolnost jako originály, avšak je mnohem lehčí, skladnější, snadněji se staví i demontuje, a pro sezónní účely je více než vyhovující. Ideální pro camping, letní tábory, slavnosti, nouzové situace, apod. Sbalený stan bez problémů převezete i v osobním autě. půdorys:  4,8 x 4,8 m  (23 m2), výška u hřebene: 3,2 m, výška stěn: 1,6 m bez podlážky kovový rám Stan je dodáván ve dvou baleních: plachty - 80 x 60 x 35 cm (40 kg) tyče 170 x 10 x 14 cm (16 kg) Na obrázku znázorněn stan v zelené barvě, která není v současné doně dostupná.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

MILT76

: Miltec

Menší armádní stan z vodoodpuzující polyesterové tkaniny gramáže 300 g/m2. Tento stan je zajímavou alternativou k originálním vojenským stanům. Nenabízí sice takovou extrémní odolnost jako originály, avšak je mnohem lehčí, skladnější, snadněji se staví i demontuje, a pro sezónní účely je více než vyhovující. Ideální pro camping, letní tábory, slavnosti, nouzové situace, apod. Sbalený stan bez problémů převezete i v osobním autě.

  • půdorys: 4,8 x 4,8 m (23 m2), výška u hřebene: 3,2 m, výška stěn: 1,6 m
  • bez podlážky
  • kovový rám

Stan je dodáván ve dvou baleních:

  1. plachty - 80 x 60 x 35 cm (40 kg)
  2. tyče 170 x 10 x 14 cm (16 kg)

Na obrázku znázorněn stan v zelené barvě, která není v současné doně dostupná.

FarbaZelená