29.3. a 1.4. máme zatvorené

Stan Stratosphere

Stan Stratosphere Špičkový outdoorový stan  STRATOSPHERE  je určený pro jednu osobu. Stan je nepromokavý, odolný proti větru, takže s ním můžete vyrazit do každého počasí. Dno stanu je vyrobeno ze 70D Nylonu s polyuretanovým povlakem (vodní...
Stan Stratosphere Špičkový outdoorový stan  STRATOSPHERE  je určený pro jednu osobu. Stan je nepromokavý, odolný proti větru, takže s ním můžete vyrazit do každého počasí. Dno stanu je vyrobeno ze 70D Nylonu s polyuretanovým povlakem (vodní sloupec 8000 mm) a plášť stanu je z vysoce prodyšného 50D Nylonu s Rip-Stop úpravou (vodní sloupec 5000 mm). Veškeré švy jsou vodotěsné a podlepené. Stan má v zadní části síťovaný ventilační otvor a vstup je chráněn integrovanou (srolovatelnou) moskytierou. Pohodlný spánek zajišťuje způsob postavení stanu, kdy tyče vytvoří nad hlavou prostorný "baldachýn" a zároveň zadní část poskytuje dostatečný prostor pro pohyb těla. Komfort použití zajišťuje zip po celé boční délce stanu. Hmotnost: 1300 g Velikost po sbalení: 31 x 14 cm Balení obsahuje: stan, kompresní vak, 2 hliníkové tyče (šířka 8,5 mm), 7 hliníkových kolíků (6 k použití a 1 náhradní). Firma Snugpak rovněž nabízí ke stanu Stratosphere náhradní kolíky i tyče.
Viac

201,14 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

1 Položka

SNUGPAK111

: SNUGPAK

Koupí tohoto produktu získáte 49 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Stan Stratosphere

Špičkový outdoorový stan STRATOSPHERE je určený pro jednu osobu. Stan je nepromokavý, odolný proti větru, takže s ním můžete vyrazit do každého počasí. Dno stanu je vyrobeno ze 70D Nylonu s polyuretanovým povlakem (vodní sloupec 8000 mm) a plášť stanu je z vysoce prodyšného 50D Nylonu s Rip-Stop úpravou (vodní sloupec 5000 mm). Veškeré švy jsou vodotěsné a podlepené. Stan má v zadní části síťovaný ventilační otvor a vstup je chráněn integrovanou (srolovatelnou) moskytierou. Pohodlný spánek zajišťuje způsob postavení stanu, kdy tyče vytvoří nad hlavou prostorný "baldachýn" a zároveň zadní část poskytuje dostatečný prostor pro pohyb těla. Komfort použití zajišťuje zip po celé boční délce stanu.

Hmotnost: 1300 g
Velikost po sbalení: 31 x 14 cm

Balení obsahuje: stan, kompresní vak, 2 hliníkové tyče (šířka 8,5 mm), 7 hliníkových kolíků (6 k použití a 1 náhradní).

Firma Snugpak rovněž nabízí ke stanu Stratosphere náhradní kolíky i tyče.

FarbaZelená