29.3. a 1.4. máme zatvorené

Stehenní pouzdro na MP7, MP9, VZ61, MP5K nebo pistole se svítilnou - černé

Stehenní pouzdro na MP7, MP9, VZ61, MP5K nebo pistole se svítilnou - černé Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Stehenní souprava s nastavitelným pouzdrem na zbraně a dvěma pouzdry na zásobníky. Plně nastavitelné stehenní zařízení. S důvtipným systémem připevnění a umístění jakékoli MOLLE sumky kamkoli chcete, a to pro zcela přizpůsobitelnou platformu....
Stehenní souprava s nastavitelným pouzdrem na zbraně a dvěma pouzdry na zásobníky. Plně nastavitelné stehenní zařízení. S důvtipným systémem připevnění a umístění jakékoli MOLLE sumky kamkoli chcete, a to pro zcela přizpůsobitelnou platformu. Výškově nastavitelný popruh s postranní sponou umožňující umístit zbraň přesně do ideální polohy pro rychlý přístup. Boční spony umožňují rychlé zapnutí /odepnutí. Součástí balení je dvojité pouzdro na zásobníky a taktické multifunkční pouzdro, které je možné nastavit všemi možnými způsoby. Speciálně určené pro pistole se světlem / laserem nebo pro malé samopaly jako Scorpion, M11 nebo MP9.       Odolná vnější konstrukce z nylonu.     Platformu MOLLE pro úplné přizpůsobení.     2 Kapsy pro zásobníky.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

STRIKE061

: STRIKE SYSTEMS

Stehenní souprava s nastavitelným pouzdrem na zbraně a dvěma pouzdry na zásobníky.
Plně nastavitelné stehenní zařízení. S důvtipným systémem připevnění a umístění jakékoli MOLLE sumky kamkoli chcete, a to pro zcela přizpůsobitelnou platformu. Výškově nastavitelný popruh s postranní sponou umožňující umístit zbraň přesně do ideální polohy pro rychlý přístup. Boční spony umožňují rychlé zapnutí /odepnutí. Součástí balení je dvojité pouzdro na zásobníky a taktické multifunkční pouzdro, které je možné nastavit všemi možnými způsoby. Speciálně určené pro pistole se světlem / laserem nebo pro malé samopaly jako Scorpion, M11 nebo MP9.
 
    Odolná vnější konstrukce z nylonu.
    Platformu MOLLE pro úplné přizpůsobení.
    2 Kapsy pro zásobníky.

FarbaČierna