Operator Combat Shirt, multicam

Taktická košile Clawgear Operator Combat shirt v barevném provedení MultiCam Orginal  byla navržena v rámci speciálního programu společnosti Clawgear jednou z evropských zásahových jednotek. Výsledný produkt tak přesně splňuje požadavky pro...
Taktická košile Clawgear Operator Combat shirt v barevném provedení MultiCam Orginal  byla navržena v rámci speciálního programu společnosti Clawgear jednou z evropských zásahových jednotek. Výsledný produkt tak přesně splňuje požadavky pro náročné nasazení v taktickém prostření! Výsledkem této spolupráce je tak extrémně odolná košile důmyslného střihu. Samozřejmostí je použití nejmodernějších materiálů, které jsou odolné a velmi příjemné na tělo. Combat shirt je primárně určen k nošení pod balistickou ochranou, tedy pod neprůstřelné vesty nebo nosiče plátů. Prodyšný materiál na trupu košile zvyšuje komfort nošení a vzhledem k elastické konstrukci přesně přiléhá na tělo. Lépe tak odvádí pot, netlačí a je antibakteriální. Samozřejmostí jsou zesílená, exponovaná místa jako lokty, kam lze doplnit přídavné chrániče. Anatomický střih rukávů nebrání v pohybu uživatele a jsou vybaveny kapsami na zip. Vysoký límec se zipem chrání krk proti slunci, prachu, větru nebo popruhu zbraně, aby se nezařezával do krku. V oblasti ramen nenajdete žádné švy z důvodu zvýšení uživatelského komfortu, s neprůstřelnou vestou nebo nosičem plátů Vás tedy nebude nikde nic tlačit. vyvinuto v rámci speciálního programu společnosti Clawgear a speciálních jednotek odolnost proti ohni dle EN ISO 14116 rychleschnoucí materiál rukávy a límec z materiálu: NIR NYCO 50%   polyamid, 50%   bavlna torzo vyrobené z protipožární (FR) pleteniny (60% modakryl, 35%   viskóza, 5% elastan) vnitřní strana lokte vyrobena z 87%   polyamidu, 13% elastanu anatomické rukávy vybavené kapsami anatomický a pohodlný střih
Viac

108,09 € s DPH

Dostupnosť: Vypredané

: CLAWGEAR

  • Nie je skladom S
  • Nie je skladom M
  • Nie je skladom L
  • Nie je skladom XL
  • Nie je skladom M-L
  • Nie je skladom L-L

Koupí tohoto produktu získáte 26 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Taktická košile Clawgear Operator Combat shirt v barevném provedení MultiCam Orginal byla navržena v rámci speciálního programu společnosti Clawgear jednou z evropských zásahových jednotek. Výsledný produkt tak přesně splňuje požadavky pro náročné nasazení v taktickém prostření! Výsledkem této spolupráce je tak extrémně odolná košile důmyslného střihu. Samozřejmostí je použití nejmodernějších materiálů, které jsou odolné a velmi příjemné na tělo.

Combat shirt je primárně určen k nošení pod balistickou ochranou, tedy pod neprůstřelné vesty nebo nosiče plátů. Prodyšný materiál na trupu košile zvyšuje komfort nošení a vzhledem k elastické konstrukci přesně přiléhá na tělo. Lépe tak odvádí pot, netlačí a je antibakteriální. Samozřejmostí jsou zesílená, exponovaná místa jako lokty, kam lze doplnit přídavné chrániče. Anatomický střih rukávů nebrání v pohybu uživatele a jsou vybaveny kapsami na zip.

Vysoký límec se zipem chrání krk proti slunci, prachu, větru nebo popruhu zbraně, aby se nezařezával do krku. V oblasti ramen nenajdete žádné švy z důvodu zvýšení uživatelského komfortu, s neprůstřelnou vestou nebo nosičem plátů Vás tedy nebude nikde nic tlačit.

  • vyvinuto v rámci speciálního programu společnosti Clawgear a speciálních jednotek
  • odolnost proti ohni dle EN ISO 14116
  • rychleschnoucí materiál
  • rukávy a límec z materiálu: NIR NYCO 50% polyamid, 50% bavlna
  • torzo vyrobené z protipožární (FR) pleteniny (60% modakryl, 35% viskóza, 5% elastan)
  • vnitřní strana lokte vyrobena z 87% polyamidu, 13% elastanu
  • anatomické rukávy vybavené kapsami
  • anatomický a pohodlný střih
Farbamulticam