29.3. a 1.4. máme zatvorené

Nosič taktický JDV 8 vz.95

Nosič taktický JDV 8 vz.95 Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

JDV (zkratka pro Jednotky Dopravované Vzduchem) je extrémně flexibilní, plně MOLLE/PALS kompatibilní nízkoprofilový chest rig, jehož největší předností je minimální váha a maximální uživatelská upravitelnost. Při designování nosiče JDV bylo...
JDV (zkratka pro Jednotky Dopravované Vzduchem) je extrémně flexibilní, plně MOLLE/PALS kompatibilní nízkoprofilový chest rig, jehož největší předností je minimální váha a maximální uživatelská upravitelnost. Při designování nosiče JDV bylo dbáno na odstranění každého přebytečného gramu váhy a minimalizace možnosti selhání komponent. Proto se tento chest rig skládá pouze ze dvou částí - nosných popruhů a přední platformy, které jsou dohromady spojeny velice pevným šitím. Přední platforma je hustě pokrytá laserem vyřezávanou MOLLE/PALS vazbou, takže nabízí opravdu velkou míru personalizace. Není žádným problémem nasazované sumky upevnit doslova "na centimetr" přesně, tedy tak, jak vyžaduje situace, množství vybavení či osobní pohodlí. Nosné popruhy jsou jednoduché, tenké a zároveň pevné, na obou stranách velikostně upravitelné pomocí utáhnutelných pásků. Spínání FASTEX přezkou, které v nouzi poslouží i k rychlému odhození, najdete jen na levé straně platformy. Toto řešení vám umožní vytáhnout služební zbraň z pouzdra bezpečně a rychle, nehrozí žádné nechtěné "zaseknutí" o překážející komponentu. Celý nosič je vyroben z kombinace Cordury a Hypalonu . Díky svému nízkému profilu je nosič JDV naprosto bezproblémový při jízdě autem, nijak nepřekáží při nošení batohu a díky jeho kompaktním rozměrům vám při ukládání zabere jen minimum místa a jeho váhu prakticky nepocítíte. Nosič JDV 8 nabízí: nízký profil nízkou hmostnost (160 g) pevné šití kombinaci materiálů Cordura a Hypalon osm sloupců a dvanáct řad laserem vyřezávané MOLLE/PALS vazby vysokou kompatibilitu s dalším vybavením Fastex přezku na jedné straně platformy oblíbené maskování vz.95 vysokou míru prodyšnosti
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

VT-112-CW

: FENIX PROTECTOR

JDV (zkratka pro Jednotky Dopravované Vzduchem) je extrémně flexibilní, plně MOLLE/PALS kompatibilní nízkoprofilový chest rig, jehož největší předností je minimální váha a maximální uživatelská upravitelnost.

Při designování nosiče JDV bylo dbáno na odstranění každého přebytečného gramu váhy a minimalizace možnosti selhání komponent. Proto se tento chest rig skládá pouze ze dvou částí - nosných popruhů a přední platformy, které jsou dohromady spojeny velice pevným šitím. Přední platforma je hustě pokrytá laserem vyřezávanou MOLLE/PALS vazbou, takže nabízí opravdu velkou míru personalizace. Není žádným problémem nasazované sumky upevnit doslova "na centimetr" přesně, tedy tak, jak vyžaduje situace, množství vybavení či osobní pohodlí. Nosné popruhy jsou jednoduché, tenké a zároveň pevné, na obou stranách velikostně upravitelné pomocí utáhnutelných pásků. Spínání FASTEX přezkou, které v nouzi poslouží i k rychlému odhození, najdete jen na levé straně platformy. Toto řešení vám umožní vytáhnout služební zbraň z pouzdra bezpečně a rychle, nehrozí žádné nechtěné "zaseknutí" o překážející komponentu. Celý nosič je vyroben z kombinace Cordury a Hypalonu.

Díky svému nízkému profilu je nosič JDV naprosto bezproblémový při jízdě autem, nijak nepřekáží při nošení batohu a díky jeho kompaktním rozměrům vám při ukládání zabere jen minimum místa a jeho váhu prakticky nepocítíte.

Nosič JDV 8 nabízí:

  • nízký profil
  • nízkou hmostnost (160 g)
  • pevné šití
  • kombinaci materiálů Cordura a Hypalon
  • osm sloupců a dvanáct řad laserem vyřezávané MOLLE/PALS vazby
  • vysokou kompatibilitu s dalším vybavením
  • Fastex přezku na jedné straně platformy
  • oblíbené maskování vz.95
  • vysokou míru prodyšnosti
FarbaVZ.95