Objednávky na op. Kandahár uzavrety!!!

Celta/plachta STASHA G2 Snugpak® - olivová

Snugpak® Stasha - revolučné vylepšenie pôvodnej britskej vojenskej bunky Basha. Tento kompaktný a ľahký zázrak slúži ako dokonalá alternatíva k Snugpak All Weather Shelter. Ako už názov napovedá, tento úkryt je výnimočne prenosný, dá sa schovať prakticky do každého zákutia a zmestí sa vám do vrecka!

62,17 € s DPH

Dostupnosť: Vypredané

SNUGPAK116-OD

: SNUGPAK

Koupí tohoto produktu získáte 15 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

  • 56,48 € Skladom

    : SNUGPAK

    SNUGPAK116-MC

    Snugpak® Stasha - revolučné vylepšenie pôvodnej britskej vojenskej bunky Basha. Tento kompaktný a ľahký zázrak slúži ako dokonalá alternatíva k Snugpak All Weather Shelter. Ako už názov napovedá, tento úkryt je výnimočne prenosný, dá sa schovať prakticky do každého zákutia a zmestí sa vám do vrecka!

    56,48 €
    Vypredané

Tato univerzální plachta v rozměrech 244x163 cm vám může efektivně posloužit při vašich výletech do přírody. Postavit z ní můžete například přístřešek, stan, žďárák či použít plachtu na zakrytí. Plachta vám tak jednoduše poskytne během několika sekund ochranu před deštěm, větrem, sluncem nebo prachem.

Model plachty Stasha je vyroben z kvalitních, moderních materiálů, které poskytují lehkost, ale také snadnou skladnost. Svědčí o tom i to, že se celá plachta dokáže vměstnat do kompresního obalu o velikosti 20x16cm, celková hmotnost činí pouhých 370 gramů. Celou plachtu v obalu tak pohodlně umístíte do batohu, po případě i do kapsy od kalhot.

Po obvodu této celty najdeme poutka z nylonu, která slouží k uvázání plachty. Dále jsou zde i plastové druky, které poslouží pro sepnutí plachty. V rozích celty jsou pochopitelně i kovová očka pro uchycení.

Společně s celtou je součástí i nylonový provaz pro snadné uvázání plachty a kompresní obal. Základním materiálem je polyester ripstop s povchrem z polyuretanu.

Délka2,44 m
Šířka1,63 m
Celková plocha3,92 m2
Rozměry složené celty (d x pr)20 cm x 16 cm
Hmotnost370 g
Vodě odolnost (vodní sloupec)2 000 mm
UV ochranaSPF 30
Materiál – celta100 % polyester s polyuretanovým zátěrem
Materiál – kolíkykovová slitina
Součástí dodávky
1x celta
4x upínací lano
přepravní vak
VýrobceSnugpak® Velká Británie
Barvaolivově zelená
FarbaZelená
  • 10,12 € Skladom

    : HELIKON

    PO-TST-AL-24

    Tieto stanové kolíky od spoločnosti Helikon-Tex možno použiť napríklad pri upevňovaní bunky, stanu alebo iného vonkajšieho vybavenia, a keďže sú vyrobené z hliníka, pri použití vo vlhkom prostredí nehrdzavejú. Kolíky TARP STAKES sú vyrobené so špeciálnym profilom, ktorý im dodáva väčšiu stabilitu a odolnosť pri zatĺkaní do zeme.

    10,12 €
    Skladom