29.3. a 1.4. máme zatvorené

Policejní pouta z nerezové oceli

Tato řetízková pouta jsou kompletně vyrobena z vysoce odolné nerezové oceli. Ta je zdravotně nezávadná a nezpůsobuje kožní alergie (na rozdíl od pout pokovených niklem nebo chromem). Mechanická pevnost pout splňuje vysoké požadavky...
Tato řetízková pouta jsou kompletně vyrobena z vysoce odolné nerezové oceli. Ta je zdravotně nezávadná a nezpůsobuje kožní alergie (na rozdíl od pout pokovených niklem nebo chromem). Mechanická pevnost pout splňuje vysoké požadavky standardu NIJ 0307.01 (americký, mezinárodně uznávaný standard pro kovová pouta). Díky dvojitému zámku jsou pouta mnohem lépe zajištěna proti pokusům o nežádoucí odemknutí. Pouta dodáváme se 2 klíčky (standardní univerzální klíček). Hmotnost 360 g.
Viac

32,51 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 5 položky

ESP040

: ESP

Koupí tohoto produktu získáte 8 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Tato řetízková pouta jsou kompletně vyrobena z vysoce odolné nerezové oceli. Ta je zdravotně nezávadná a nezpůsobuje kožní alergie (na rozdíl od pout pokovených niklem nebo chromem).

Mechanická pevnost pout splňuje vysoké požadavky standardu NIJ 0307.01 (americký, mezinárodně uznávaný standard pro kovová pouta).

Díky dvojitému zámku jsou pouta mnohem lépe zajištěna proti pokusům o nežádoucí odemknutí. Pouta dodáváme se 2 klíčky (standardní univerzální klíček).

Hmotnost 360 g.

FarbaStrieborná