Kulich Arc'teryx LEAF Rho LTW Beanie Iolite

Kulich Arc'teryx LEAF Rho LTW Beanie Iolite Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
Zimní kulich  Arc'teryx LEAF Rho LTW  Beanie vyrobený z  Merino vlny . Ovčí vlna merino pochází z horských ovcí původně žijících ve Španělsku odkud se rozšířily postupně do celého světa. Ovčí rouno se výborně přizpůsobilo náročným klimatickým...
Zimní kulich  Arc'teryx LEAF Rho LTW  Beanie vyrobený z  Merino vlny . Ovčí vlna merino pochází z horských ovcí původně žijících ve Španělsku odkud se rozšířily postupně do celého světa. Ovčí rouno se výborně přizpůsobilo náročným klimatickým podmínkám chladnějšího a vlhkého prostředí a díky tomu dnes splňuje nejvyšší nároky na funkčnost. Ve srovnání s běžnou vlnou je hedvábně jemná (nekouše), má výborné izolační vlastnosti a je prodyšná. Kulich je doplněn o  příměs spandexu  pro lepší elasitcitu.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

13456-IO

Zimní kulich Arc'teryx LEAF Rho LTW Beanie vyrobený z Merino vlny. Ovčí vlna merino pochází z horských ovcí původně žijících ve Španělsku odkud se rozšířily postupně do celého světa. Ovčí rouno se výborně přizpůsobilo náročným klimatickým podmínkám chladnějšího a vlhkého prostředí a díky tomu dnes splňuje nejvyšší nároky na funkčnost. Ve srovnání s běžnou vlnou je hedvábně jemná (nekouše), má výborné izolační vlastnosti a je prodyšná.

Kulich je doplněn o příměs spandexu pro lepší elasitcitu.

FarbaČervená