Kulich Fortrez Beanie, Rigel

Kulich Fortrez Beanie, Rigel Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Vyrobeno z Polartec® fleece Power Stretch s technologií Hardface®, Fortrez Beanie dodává tvarovou izolaci se zvýšenou odolností proti oděru. Tkanina s hladkým povrchem efektivně odolává sněhu a tkanina Power Stretch izoluje vlhkost....
Vyrobeno z Polartec® fleece Power Stretch s technologií Hardface®, Fortrez Beanie dodává tvarovou izolaci se zvýšenou odolností proti oděru. Tkanina s hladkým povrchem efektivně odolává sněhu a tkanina Power Stretch izoluje vlhkost. Modelované pro perfektní přilnavost, všestranné kulíšky Fortrez se pohodlně nosí pod kapucemi a přilbami. POLARTEC® Syntetická fleece textilie s elastickými, izolačními a prodyšnými vlastnostmi. Nabízí vysokou odolnost. Vlastnosti Odvádí vlhkost Přilnavá Lehce izolovaná Low profile Rychleschnoucí Přizpůsobivý elastický materiál   Materiály Polartec® Power Stretch® s technologií Hardface® - 88% polyester, 12% elastan, 230 g / m². Čtyřcestný úsek tkaniny, který umožňuje vynikající sportovní pohyb a dobrou prodyšnost pro udržení pohodlí. Některé produkty obsahují technologii Hardface® pro vyšší odolnost proti otěru. Péče Praní v teplé vodě (30°C). Nepoužívejte změkčovadlo tkanin. Sušte na nízké teplotě. Nežehlit.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

12926-RI

Vyrobeno z Polartec® fleece Power Stretch s technologií Hardface®, Fortrez Beanie dodává tvarovou izolaci se zvýšenou odolností proti oděru. Tkanina s hladkým povrchem efektivně odolává sněhu a tkanina Power Stretch izoluje vlhkost. Modelované pro perfektní přilnavost, všestranné kulíšky Fortrez se pohodlně nosí pod kapucemi a přilbami.

POLARTEC®

Syntetická fleece textilie s elastickými, izolačními a prodyšnými vlastnostmi. Nabízí vysokou odolnost.

Vlastnosti

Odvádí vlhkost
Přilnavá
Lehce izolovaná
Low profile
Rychleschnoucí
Přizpůsobivý elastický materiál
 

  • Materiály
    • Polartec® Power Stretch® s technologií Hardface® - 88% polyester, 12% elastan, 230 g / m². Čtyřcestný úsek tkaniny, který umožňuje vynikající sportovní pohyb a dobrou prodyšnost pro udržení pohodlí. Některé produkty obsahují technologii Hardface® pro vyšší odolnost proti otěru.
  • Péče
    • Praní v teplé vodě (30°C).
      Nepoužívejte změkčovadlo tkanin.
      Sušte na nízké teplotě.
      Nežehlit.
FarbaModrá