29.3. a 1.4. máme zatvorené

Kulich Arc'teryx LEAF Rho LTW Beanie Radicchio

Kulich Arc\'teryx LEAF Rho LTW Beanie Radicchio Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Zimní kulich  Arc'teryx LEAF Rho LTW  Beanie vyrobený z  Merino vlny . Ovčí vlna merino pochází z horských ovcí původně žijících ve Španělsku odkud se rozšířily postupně do celého světa. Ovčí rouno se výborně přizpůsobilo náročným klimatickým...
Zimní kulich  Arc'teryx LEAF Rho LTW  Beanie vyrobený z  Merino vlny . Ovčí vlna merino pochází z horských ovcí původně žijících ve Španělsku odkud se rozšířily postupně do celého světa. Ovčí rouno se výborně přizpůsobilo náročným klimatickým podmínkám chladnějšího a vlhkého prostředí a díky tomu dnes splňuje nejvyšší nároky na funkčnost. Ve srovnání s běžnou vlnou je hedvábně jemná (nekouše), má výborné izolační vlastnosti a je prodyšná. Kulich je doplněn o  příměs spandexu  pro lepší elasitcitu.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

13456-RA

Zimní kulich Arc'teryx LEAF Rho LTW Beanie vyrobený z Merino vlny. Ovčí vlna merino pochází z horských ovcí původně žijících ve Španělsku odkud se rozšířily postupně do celého světa. Ovčí rouno se výborně přizpůsobilo náročným klimatickým podmínkám chladnějšího a vlhkého prostředí a díky tomu dnes splňuje nejvyšší nároky na funkčnost. Ve srovnání s běžnou vlnou je hedvábně jemná (nekouše), má výborné izolační vlastnosti a je prodyšná.

Kulich je doplněn o příměs spandexu pro lepší elasitcitu.

FarbaČervená