29.3. a 1.4. máme zavřeno

POM rovná hlava pístu s ložiskem

Hmotnost pohyblivých dílů je nesmírně důležitá. Teoreticky lze říci, že čím je nižší hmotnost hlavy s pístem, tím vyšší mají dopřednou rychlost a tedy dávají větší výkon. Navíc dopady na mechabox nejsou tak prudké a zvyšuje se tak jeho životnost....
Hmotnost pohyblivých dílů je nesmírně důležitá. Teoreticky lze říci, že čím je nižší hmotnost hlavy s pístem, tím vyšší mají dopřednou rychlost a tedy dávají větší výkon. Navíc dopady na mechabox nejsou tak prudké a zvyšuje se tak jeho životnost.  Nabízená hlava vyniká velmi nízkou hmotností pouhých 8 gramů.  Vzhledem k materiálu je vhodná pro pružiny do M150. Při výstřelu zbraně dochází ke stlačení vzduchu pístem ve válci. Tento vzduch je vtlačen do šesti vzduchových kanálků v přední straně hlavy pístu. Kanálky vyúsťují pod O-kroužkem, který je vlivem tlaku roztažen a zajišťuje tak lepší utěsnění, než běžná plastová hlava Při střelbě (konkrétně při stlačení) má pružina zbraně tendenci otáčet se kolem své osy.Po snadné montáži se ložisko této hlavy nachází uvnitř pístu, pružina se o něj opírá a otáčení kolem osy usnadňuje. Stlačovaná pružina tedy klade menší odpor, ale zároveň si zachovává svou základní vlastnost - rychlé uvolnění při výstřelu. Ložisko, speciální podložka i šroubek jsou součástí balení. Za povšimnutí jistě stojí druhý o-kroužek. Ten nemá tesnící funkci, ale centruje hlavu ve válci. Přesně píst s hlavou vede válcem. Již žádné poškrábání stěny válce.  
Zobrazit

290,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

5 ks

ASPRO244

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Hmotnost pohyblivých dílů je nesmírně důležitá. Teoreticky lze říci, že čím je nižší hmotnost hlavy s pístem, tím vyšší mají dopřednou rychlost a tedy dávají větší výkon. Navíc dopady na mechabox nejsou tak prudké a zvyšuje se tak jeho životnost.  Nabízená hlava vyniká velmi nízkou hmotností pouhých 8 gramů.  Vzhledem k materiálu je vhodná pro pružiny do M150.

Při výstřelu zbraně dochází ke stlačení vzduchu pístem ve válci. Tento vzduch je vtlačen do šesti vzduchových kanálků v přední straně hlavy pístu. Kanálky vyúsťují pod O-kroužkem, který je vlivem tlaku roztažen a zajišťuje tak lepší utěsnění, než běžná plastová hlava

Při střelbě (konkrétně při stlačení) má pružina zbraně tendenci otáčet se kolem své osy.Po snadné montáži se ložisko této hlavy nachází uvnitř pístu, pružina se o něj opírá a otáčení kolem osy usnadňuje. Stlačovaná pružina tedy klade menší odpor, ale zároveň si zachovává svou základní vlastnost - rychlé uvolnění při výstřelu. Ložisko, speciální podložka i šroubek jsou součástí balení.

Za povšimnutí jistě stojí druhý o-kroužek. Ten nemá tesnící funkci, ale centruje hlavu ve válci. Přesně píst s hlavou vede válcem. Již žádné poškrábání stěny válce.