29.3. a 1.4. máme zavřeno

NOVRITSCH kuličky 0,46g 555bb

NOVRITSCH kuličky 0,46g 555bb Zobrazit větší
Kuličky jsou nejvíce podceňovaným faktorem, pokud jde o přesnost. Bez ohledu na to, jak je vaše airsoftová zbraň perfektní, bude vždy omezena na tolerance a váhu použitých BBs. NOVRITSCH zahájil svou airsoftovou "kariéru" snipera před 8 lety a...
Kuličky jsou nejvíce podceňovaným faktorem, pokud jde o přesnost. Bez ohledu na to, jak je vaše airsoftová zbraň perfektní, bude vždy omezena na tolerance a váhu použitých BBs. NOVRITSCH zahájil svou airsoftovou "kariéru" snipera před 8 lety a za celou dobu nenalezl těžkou bílou kuličku, který by vyhovovala jeho požadavkům. Rozhodl se vytvořit své vlastní kuličky, a tak pracoval společně s výrobcem, aby našel perfektní rovnováhu z hlediska materiálu, leštění, barvy a hmotnosti. Trvalo několik měsíců zkušení, chyb a testování, aby dostali BB do bodu, kdy můžou říci: "To jsou ty nejlepší bílé BB, které jsme kdy měly".
Zobrazit

430,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

NOVRITSCH17

: NOVRITSCH

Koupí tohoto produktu získáte 4 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Kuličky jsou nejvíce podceňovaným faktorem, pokud jde o přesnost. Bez ohledu na to, jak je vaše airsoftová zbraň perfektní, bude vždy omezena na tolerance a váhu použitých BBs.

NOVRITSCH zahájil svou airsoftovou "kariéru" snipera před 8 lety a za celou dobu nenalezl těžkou bílou kuličku, který by vyhovovala jeho požadavkům.

Rozhodl se vytvořit své vlastní kuličky, a tak pracoval společně s výrobcem, aby našel perfektní rovnováhu z hlediska materiálu, leštění, barvy a hmotnosti.

Trvalo několik měsíců zkušení, chyb a testování, aby dostali BB do bodu, kdy můžou říci: "To jsou ty nejlepší bílé BB, které jsme kdy měly".