CNC standardní kluzná ložiska (9mm)

CNC standardní kluzná ložiska (9mm) Zobrazit větší
Kluzná ložiska o průměru 9mm (9,02mm) vyrobená přesným CNC soustružením, z vysoce jakostní oceli  90MnCrV8 , tepelně zušlechtěná (kalená) na tvrdost  58 - 60HRC a popuštěná proti odstranění pnutí. Vysocejakostní ocel spolu s výslednou tvrdostí...
Kluzná ložiska o průměru 9mm (9,02mm) vyrobená přesným CNC soustružením, z vysoce jakostní oceli  90MnCrV8 , tepelně zušlechtěná (kalená) na tvrdost  58 - 60HRC a popuštěná proti odstranění pnutí. Vysocejakostní ocel spolu s výslednou tvrdostí předurčuje použití ložisek na nejsilnějších pružinách při zachování dlouhé životnosti . Osičky ozubených kol je nutné dostatečně mazat vazelínou proti zadření a snížení tření. Ložiska mají standardní výšku, průměr je zvětšený o 0,02mm aby se neprotáčely v otvorech mechaboxu. Pro montáž kluzných ložisek doporučujeme používat přípravek pro naklepání ložisek. Podle našich zkušeností není nutné kluzné ložiska (ve většině případů) upevňovat lepením. V balení je 6 kusů ložiska podle zvolené varianty.
Zobrazit

360,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

7219

: RetroArms

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Kluzná ložiska o průměru 9mm (9,02mm) vyrobená přesným CNC soustružením, z vysoce jakostní oceli 90MnCrV8, tepelně zušlechtěná (kalená) na tvrdost 58 - 60HRC a popuštěná proti odstranění pnutí. Vysocejakostní ocel spolu s výslednou tvrdostí předurčuje použití ložisek na nejsilnějších pružinách při zachování dlouhé životnosti. Osičky ozubených kol je nutné dostatečně mazat vazelínou proti zadření a snížení tření.

Ložiska mají standardní výšku, průměr je zvětšený o 0,02mm aby se neprotáčely v otvorech mechaboxu. Pro montáž kluzných ložisek doporučujeme používat přípravek pro naklepání ložisek. Podle našich zkušeností není nutné kluzné ložiska (ve většině případů) upevňovat lepením.

V balení je 6 kusů ložiska podle zvolené varianty.