Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Maskovací barvy tělové-Britské,hnědo-zelená 60g

Maskovací barvy tělové-Britské,hnědo-zelená 60g Zobrazit větší
WESCO kamuflážní barvy (kombinace: hnědá/ zelená). Velmi kvalitní, originální maskovací líčidla BRITSKÉ ARMÁDY s repelentem proti hmyzu, vyhovují současným standardům NATO. Kamufláž obsahuje repelent proti hmyzu a složku, která zabezpečuje její...
WESCO kamuflážní barvy (kombinace: hnědá/ zelená). Velmi kvalitní, originální maskovací líčidla BRITSKÉ ARMÁDY s repelentem proti hmyzu, vyhovují současným standardům NATO. Kamufláž obsahuje repelent proti hmyzu a složku, která zabezpečuje její reflexivitu v infračerveném světle (IRR - Infra Red Reflexive) a zároveň zvlhčuje pleť a chrání ji proti slunečním paprskům! Kamufláž nesmyje déšť ani pot! Pozor! Zabraňte kontaktu s očima! Vyrobeno ve Velké Británii, patentováno. Objem: 60ml. Používá i armáda ČR. Aplikace: v tubě je z jedné poloviny zelená, z druhé poloviny hnědá barva - prstem vytlačte barvy z tuby tak, aby vyčnívaly. barvy jednoduše přiložte na část těla, kterou chcete pomazat (tvář, ruce, krk a za ušima). natáčením tuby lze vytvořit požadované krycí maskování. kamufláž lehce odstraníte teplou mýdlovou vodou.
Zobrazit

170,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

VYS008

: Originální výstroj

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

WESCO kamuflážní barvy (kombinace: hnědá/ zelená). Velmi kvalitní, originální maskovací líčidla BRITSKÉ ARMÁDY s repelentem proti hmyzu, vyhovují současným standardům NATO. Kamufláž obsahuje repelent proti hmyzu a složku, která zabezpečuje její reflexivitu v infračerveném světle (IRR - Infra Red Reflexive) a zároveň zvlhčuje pleť a chrání ji proti slunečním paprskům! Kamufláž nesmyje déšť ani pot!

Pozor! Zabraňte kontaktu s očima! Vyrobeno ve Velké Británii, patentováno.

Objem: 60ml.

Používá i armáda ČR.

Aplikace:

  1. v tubě je z jedné poloviny zelená, z druhé poloviny hnědá barva - prstem vytlačte barvy z tuby tak, aby vyčnívaly.
  2. barvy jednoduše přiložte na část těla, kterou chcete pomazat (tvář, ruce, krk a za ušima).
  3. natáčením tuby lze vytvořit požadované krycí maskování.
  4. kamufláž lehce odstraníte teplou mýdlovou vodou.
BarvaOstatní