29.3. a 1.4. máme zavřeno

Impregnace ACTIVE OUTDOOR (Carat) ve spreji 300ml

Impregnace ACTIVE OUTDOOR (Carat) ve spreji 300ml Zobrazit větší

Bojujte proti živlům s impregnací Active Outdoor značky SIGA. Impregnace ve spreji vytvoří tenkou vrstvu z mikrovláken, kterou neprojde vlhkost, můžete tak zůstat v teple a suchu i v náročnějších podmínkách. Tato konkrétní impregnace se dá využít nejen na obuv, ale i na oblečení, vybavení, batohy, tašky, stany a čepice.

190,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

5 ks

SIGA001

: SIGA

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Ošetřující a ochranná impregnační směs se zvýšeným obsahem FC – chemikálií chrání materiál před pronikáním vlhkosti v náročným podmínkách outdoorových sportů. Impregnace nabízí univerzální použití pro různé druhy výrobků a kombinace různých materiálů (oblečení, sportovní vybavení, batohy, tašky, kabelky, deštníky, čepice, stany apod.) Nezhoršuje mikroklima v obuvi a oblečení lze ji použít i u výrobků vybavených membránami pravidelné používání prodlužuje dobrý vzhled materiálu výrobek není vhodný pro rozsáhlé pogumované plochy impregnací ošetřete zejména švy a spoje, protože tato místa jsou narušena a může jimi časem proniknout vlhkost po vyprání nebo vyčištění opětovně naimpregnujte.

Použití: Sprejujte ze vzdálenosti 15-20cm. Následně nechtě uschnout 10 minut, ideálně venku, nebo na vzduchu. Poté můžete dle potřeby nanést druhou vrstvu.

Objem: 300ml

Výrobce: SIGA