29.3. a 1.4. máme zavřeno

Impregnace AQUASTOP (Carat) 300ml

Impregnace AQUASTOP (Carat) 300ml Zobrazit větší

Bojujte proti živlům s impregnací AQUASTOP značky SIGA. Impregnace ve spreji vytvoří tenkou vrstvu z mikrovláken, kterou neprojde vlhkost, můžete tak zůstat v teple a suchu i v náročnějších podmínkách. Tato konkrétní impregnace se dá využít nejen na obuv, ale i na oblečení, vybavení, batohy, tašky, stany a čepice.

180,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

SIGA002

: SIGA

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Ošetřující a ochranná směs na bázi FC-chemikálií vytváří po nástřiku tenký film, který chrání před pronikáním vlhkosti do struktury materiálu minimalizuje kontakt vody s materiálem a udržuje vodní kapky na povrchu nesnižuje propustnost pro vodní páry a tak je SIGAL AQUASTOP vhodný i pro membránové materiály typu Gore-Tex, Sympatex apod doporučení: výrobek je vhodný k ošetření usňové (hladké i vlasové), syntetické a textilní obuvi, textilního oblečení, vysokohorského vybavení, stanů, deštníků, kožené galanterie pro zvýšení hydrofobního efektu aplikujte vícekrát po sobě protože film zároveň brání proniknutí prachu do struktury materiálu a jeho ušpinění, doporučujeme tímto prostředkem ošetřit každou novou obuv ihned ještě před prvním použitím

Použití: Sprejujte ze vzdálenosti 15-20cm. Následně nechtě uschnout 10 minut, ideálně venku, nebo na vzduchu. Poté můžete dle potřeby nanést druhou vrstvu.

Objem: 300ml

Výrobce: SIGA