Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Survival foodpack I - Hovězí guláš + Kuře po zahradnicku

Teplé plnohodnotné jídlo pro dva! Vždy a všude s sebou s extrémní trvanlivostí 6 let!!! To je nový Survival Food Pack od Adventure Menu. Můžeš se rozdělit s parťákem na akci a nebo si něco necháš na potom.

442,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

AM0033

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 4 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


2 porce jídel + samoohřevný systém (včetně vody) + lžíce

Teplé plnohodnotné jídlo pro dva vždy a všude s sebou s extrémní trvanlivostí 6 let!!! To je nový Survival Food Pack I od Adventure Menu. Můžeš na něj klidně zapomenout a až bude nejhůř, bude tam na tebe čekat. Perfektní dávka potravin pro airsofťáky, vojáky, preppery a všechny, kteří chtějí být připraveni na vše. Survival Food Pack obsahuje dvě hlavní jídla – 2 x 300 g, kompletní samoohřevný systém (2 x ohřevná kapsle 20 g, 1x Zipper bag, aktivační voda) a plastovou lžíci.

Toto jídlo je lepší alternativa MRE.

Kuře po zahradnicku: šťavnaté kousky kuřecího stehenního maso dušeného na páře s kukuřicí, hráškem a baby karotkou. Chuť propojuje omáčka na cibulovém základu. Dva druhy fazolí je příloha, díky které máte zajišten vydatný zdroj bílkovin a vlákniny. Celé jídlo je lehké a vhodné na oběd mezi zátěží.

Složení: kuřecí stehenní maso (30%), zelenina ( kukuřice, hrášek, mrkev), fazole (20%), cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, řepkový olej, sůl, paprika, pepř, chilli.

Hověží guláš: klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor.

Složení: hovězí maso přední (30%), brambory, cibule, mouka bezlepková, řepkový olej, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), česnek, sůl, paprika, pepř.

Parametry:

Energetická hodnota3060 kJ
Sacharidy80.4 g
Bílkoviny58.4 g
Tuky18 g