Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Lightweight Kuře Tikka Masala s rýží basmati 400g

Lightweight Kuře Tikka Masala s rýží basmati je tvůj ideální spojenec pro každou outdoorovou výpravu. S lehkostí, která nezatíží tvůj batoh, a chutí, která osvěží tvůj jídelníček, je to dokonalý pokrm pro airsoftové mise i táboření. Rychlá příprava a autentická chuť indické kuchyně tě pohltí.

269,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

AM0037

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Lightweight Kuře Tikka Masala s rýží basmati představuje kombinaci exotických chutí a praktického balení. Tento pokrm ti přináší autentickou chuť indické kuchyně, ideální pro posílení na dlouhých airsoftových hrách nebo během outdoorových dobrodružství. Jeho lehká a snadno přenosná forma znamená, že se vejde do tvého batohu bez přidání zbytečné váhy. Rychlá a jednoduchá příprava této kulinářské speciality zajistí, že budeš mít vždy po ruce výživný a chutný pokrm, připravený k okamžité konzumaci, ať už jsi kdekoli.

Jídlo ze 100% přírodních surovin a najíš se jak v restauraci!

Toto jídlo je lepší alternativa MRE.

Složení:

Kuřecí prsa (30%), sakaná rajčata (20%)(rajčata, rajčatová šťáva, kyselina citrónová), rýže basmati (16%), smetana (16%), jogurt (10%), cibule, česnek, máslo (mléko), olivový olej, sůl, zázvor, garam masala, kurkuma, římský kmín, chilli, koriandr mletý, třtinový cukr, koriandr čerstvý.