Maxim Ballistic střelecké ochranné brýle žluté s povrchem DX

Maxim Ballistic střelecké ochranné brýle žluté s povrchem DX Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
Peltor Maxim Ballistic střelecké brýle žluté s povrchem DX odolné vůči poškrábání a zamlžení Peltor Maxim Ballistic střelecké brýle žluté s povrchem DX odolné vůči poškrábání a zamlžení Žlutý zorník - pro slabé osvětlení (zamračeno)...
Peltor Maxim Ballistic střelecké brýle žluté s povrchem DX odolné vůči poškrábání a zamlžení Peltor Maxim Ballistic střelecké brýle žluté s povrchem DX odolné vůči poškrábání a zamlžení Žlutý zorník - pro slabé osvětlení (zamračeno) Peltor Maxim Ballistic zahrnuje profesionální ochranné brýle určené pro střelecké disciplíny, extrémní sporty či průmysl. Obroučky brýlí jsou vyrobeny z lehkého, elastického polymeru, který ideálně tlumí otřesy a vibrace, navíc se výborně přizpůsobuje tvaru obličeje. Úzkoprofilová konstrukce je kompatibilní s helmami i ochrannými sluchátky. Měkký nosník a stranice s možností regulace úhlu sklonu poskytují výjimečný komfort v každých podmínkách. Brýle disponují vysoce kvalitními polyuhlíkovými čočkami se 180° zorným polem a světelnou propustností 88%. Povrch čoček je dodatečně pokryt vrstvou DX, ta výrazně zvyšuje odolnost proti poškrábání, zamlžením, UV záření a elektrostatickému či chemickému vlivy. Tento model je ideální ochranný prostředek pro střelce, ale také pro sportovce, cyklisty, hráče asg nebo uniformované služby. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI OCHRANNÝCH BRÝLÍ PELTOR MAXIM BALLISTIC ŽLUTÉ Polymerové obroučky Polyuhlíkové čočky s vrstvou DX proti zamlžení a poškrábání a chemickým látkám Lehká, elastická konstrukce váha pouhých 28g Řady výrobků:  Maxim Sortiment ochranných brýlí:  Komfort Značení zorníků:  2C-1.2 3M 1 FT Značka:  Maxim™ Ochranná vrstva zorníku:  Vrstva DX Typ výrobku:  Ochranné brýle Normy / homologace:  ČSN EN 166:2001 Barva obruby:  Černá Barva zorníku:  žluté
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

PELTOR10

: Peltor

Peltor Maxim Ballistic střelecké brýle žluté s povrchem DX odolné vůči poškrábání a zamlžení

Peltor Maxim Ballistic střelecké brýle žluté s povrchem DX odolné vůči poškrábání a zamlžení

Žlutý zorník - pro slabé osvětlení (zamračeno)

Peltor Maxim Ballistic zahrnuje profesionální ochranné brýle určené pro střelecké disciplíny, extrémní sporty či průmysl.

Obroučky brýlí jsou vyrobeny z lehkého, elastického polymeru, který ideálně tlumí otřesy a vibrace, navíc se výborně přizpůsobuje tvaru obličeje. Úzkoprofilová konstrukce je kompatibilní s helmami i ochrannými sluchátky. Měkký nosník a stranice s možností regulace úhlu sklonu poskytují výjimečný komfort v každých podmínkách.

Brýle disponují vysoce kvalitními polyuhlíkovými čočkami se 180° zorným polem a světelnou propustností 88%. Povrch čoček je dodatečně pokryt vrstvou DX, ta výrazně zvyšuje odolnost proti poškrábání, zamlžením, UV záření a elektrostatickému či chemickému vlivy. Tento model je ideální ochranný prostředek pro střelce, ale také pro sportovce, cyklisty, hráče asg nebo uniformované služby.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI OCHRANNÝCH BRÝLÍ PELTOR MAXIM BALLISTIC ŽLUTÉ

  • Polymerové obroučky
  • Polyuhlíkové čočky s vrstvou DX proti zamlžení a poškrábání a chemickým látkám
  • Lehká, elastická konstrukce
  • váha pouhých 28g

Řady výrobků: Maxim

Sortiment ochranných brýlí: Komfort

Značení zorníků: 2C-1.2 3M 1 FT

Značka: Maxim™

Ochranná vrstva zorníku: Vrstva DX

Typ výrobku: Ochranné brýle

Normy / homologace: ČSN EN 166:2001

Barva obruby: Černá

Barva zorníku: žluté

BarvaŽlutá