Dioptrická vložka do brýlí - PT - WILEY X SABER a ROGUE

Dioptrická vložka do brýlí - PT - WILEY X SABER a ROGUE Zobrazit větší
Kvalitní dioptrická vložka do brýlí - WILEY X Dioptrická vložka pasuje do těchto brýlí: SABER ROGUE WILEY X   Zrak je nejdůležitější lidský smysl. Zasluhuje nejen stylovou, ale především efektivní ochranu. Brýle...
Kvalitní dioptrická vložka do brýlí - WILEY X Dioptrická vložka pasuje do těchto brýlí: SABER ROGUE WILEY X   Zrak je nejdůležitější lidský smysl. Zasluhuje nejen stylovou, ale především efektivní ochranu. Brýle Wiley X jsou navrženy tak, aby dokázaly ochránit zrak a zlepšit viditelnost i v těch nejextrémnějších podmínkách. Staly se neodmyslitelnou pomůckou nejen profesionálních vojáků, ale také sportovních střelců, myslivců, rybářů, outdoorových sportovců, motoristů a v neposlední řadě milovníků kvalitních a stylových brýlí. Technologie i materiály těchto unikátních brýlí odpovídají nejpřísnějším bezpečnostním certifikátům. Přesto zůstávají pohodlným a trendy doplňkem.
Zobrazit

690,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

WX044

: WILEY X

Koupí tohoto produktu získáte 6 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Kvalitní dioptrická vložka do brýlí - WILEY X

Dioptrická vložka pasuje do těchto brýlí:

  • SABER
  • ROGUE
  • WILEY X  


Zrak je nejdůležitější lidský smysl. Zasluhuje nejen stylovou, ale především efektivní ochranu. Brýle Wiley X jsou navrženy tak, aby dokázaly ochránit zrak a zlepšit viditelnost i v těch nejextrémnějších podmínkách. Staly se neodmyslitelnou pomůckou nejen profesionálních vojáků, ale také sportovních střelců, myslivců, rybářů, outdoorových sportovců, motoristů a v neposlední řadě milovníků kvalitních a stylových brýlí. Technologie i materiály těchto unikátních brýlí odpovídají nejpřísnějším bezpečnostním certifikátům. Přesto zůstávají pohodlným a trendy doplňkem.