29.3. a 1.4. máme zavřeno

Brýle GRAVITY Black ops smoke grey lens/Matte black frame

Brýle GRAVITY Black ops smoke grey lens/Matte black frame Zobrazit větší
Kombinace matně černého rámečku s kouřovými skly dělá z Wiley X Gravity elegantní, ale zároveň velmi praktické brýle. Symbol „Black ops“ dává nositeli jistotu, že rámeček i čočky zcela minimalizují odrážení světla a brýle vás svými záblesky nikdy...
Kombinace matně černého rámečku s kouřovými skly dělá z Wiley X Gravity elegantní, ale zároveň velmi praktické brýle. Symbol „Black ops“ dává nositeli jistotu, že rámeček i čočky zcela minimalizují odrážení světla a brýle vás svými záblesky nikdy neprozradí. Polykarbonátové čočky vykazují extrémní odolnost a odfiltrují 100 % UV záření. Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 14-20 % maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy. Vynikající za jasných až oslňujících světelných podmínek. Ochranné vlastnosti brýlí jsou certifikované podle standardů ANSI. Ty jsou navíc v této sérii umocněny možností připnout na rámečky gasket ze speciální pěny. Ten zabraňuje průniku jakéhokoli znečištění, proudícího vzduchu či odraženého slunečního záření pod brýle a oči jsou tak dokonale chráněny. Brýle jsou vhodné pro střelbu, ale i pro jakékoli outdoorové aktivity. Rozměry: Šířka brýlové čočky : 63 mm Výška brýlové čočky : 40 mm Délka stranice : 119 mm Šířka nosníku : 17 mm 100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Zobrazit

2 990,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

WX071

: WILEY X

Koupí tohoto produktu získáte 29 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Kombinace matně černého rámečku s kouřovými skly dělá z Wiley X Gravity elegantní, ale zároveň velmi praktické brýle. Symbol „Black ops“ dává nositeli jistotu, že rámeček i čočky zcela minimalizují odrážení světla a brýle vás svými záblesky nikdy neprozradí.

Polykarbonátové čočky vykazují extrémní odolnost a odfiltrují 100 % UV záření. Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 14-20 % maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy. Vynikající za jasných až oslňujících světelných podmínek.

Ochranné vlastnosti brýlí jsou certifikované podle standardů ANSI. Ty jsou navíc v této sérii umocněny možností připnout na rámečky gasket ze speciální pěny. Ten zabraňuje průniku jakéhokoli znečištění, proudícího vzduchu či odraženého slunečního záření pod brýle a oči jsou tak dokonale chráněny.

Brýle jsou vhodné pro střelbu, ale i pro jakékoli outdoorové aktivity.

Rozměry:

Šířka brýlové čočky : 63 mm

Výška brýlové čočky : 40 mm

Délka stranice : 119 mm

Šířka nosníku : 17 mm

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

BarvaŠedá