TYPHOON Tajfun Proudový pepřový sprej s dosahem 5-6 m

TYPHOON Tajfun Proudový pepřový sprej s dosahem 5-6 m Zobrazit větší
Profesionální, vysoce účinný pepřový sprej o objemu  400 ml  s dosahem 5-6 m obsahuje  koncentrovaný oleoresin capsicum (OC).  Výstřik má charakter  PROUDU   a je proto méně náchylný na rozptýlení při případném...
Profesionální, vysoce účinný pepřový sprej o objemu  400 ml  s dosahem 5-6 m obsahuje  koncentrovaný oleoresin capsicum (OC).  Výstřik má charakter  PROUDU   a je proto méně náchylný na rozptýlení při případném mírném větru. Díky svému objemu je určen především  pro nasazení při zvláštních akcích, kde se nachází více útočníků,  např. při demonstracích či řádění fanoušků. Pepřový sprej splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy. Rozsah pracovních teplot je v rozmezí -20 až +50 °C.
Zobrazit

1 250,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

3 ks

ESP008

: ESP

Koupí tohoto produktu získáte 12 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Profesionální, vysoce účinný pepřový sprej o objemu 400 ml s dosahem 5-6 m obsahuje koncentrovaný oleoresin capsicum (OC). Výstřik má charakter PROUDU a je proto méně náchylný na rozptýlení při případném mírném větru. Díky svému objemu je určen především pro nasazení při zvláštních akcích, kde se nachází více útočníků, např. při demonstracích či řádění fanoušků. Pepřový sprej splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy. Rozsah pracovních teplot je v rozmezí -20 až +50 °C.