Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Vysoká sklopná montáž pro magnifier - 30mm

Tato montáž vám naprosto jednoduchým způsobem zpříjemní používání vašich magnifierů, s touto montáží totiž nemusíte mačkat žádná tlačítka ani se bát, že někde zavadíte o roh budovy a vaše optika je v čudu. Tato montáž vám totiž dovoluje pohybovat...
Tato montáž vám naprosto jednoduchým způsobem zpříjemní používání vašich magnifierů, s touto montáží totiž nemusíte mačkat žádná tlačítka ani se bát, že někde zavadíte o roh budovy a vaše optika je v čudu. Tato montáž vám totiž dovoluje pohybovat magnifierem nahoru a dolů namísto tradičního oblouku vpravo či vlevo. V kombinaci s  kolimátorém a magnifierem Vector Optics Maverick III tvoří perfektní duo, které funguje naprosto dokonale a nestane se vám že kvůli paralaxe je kolimátor jinak seřízený sám a jinak s magnifierem. Doporučujeme z osobní zkušenosti.
Zobrazit

990,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

5 ks

NOVRITSCH152

: NOVRITSCH

Koupí tohoto produktu získáte 9 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Tato montáž vám naprosto jednoduchým způsobem zpříjemní používání vašich magnifierů, s touto montáží totiž nemusíte mačkat žádná tlačítka ani se bát, že někde zavadíte o roh budovy a vaše optika je v čudu. Tato montáž vám totiž dovoluje pohybovat magnifierem nahoru a dolů namísto tradičního oblouku vpravo či vlevo.

V kombinaci s kolimátorém a magnifierem Vector Optics Maverick III tvoří perfektní duo, které funguje naprosto dokonale a nestane se vám že kvůli paralaxe je kolimátor jinak seřízený sám a jinak s magnifierem.

Doporučujeme z osobní zkušenosti.

BarvaČerná