Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

TM housing pístnice pro Marui Glock GBB

Housing pístnice pro Marui Glock 17 / 26 / 34 Zobrazit větší

Originální náhradní díl TM housing pístnice (G17-8) pro Marui Glock 17 GBB a kompatibilní (G26, G34) je pečlivě navržen a vyroben pro snadnou výměnu kus za kus za původní.

Díky široké nabídce kvalitních náhradních dílů Tokyo Marui dosáhnete vždy nejspolehlivějšího výkonu vaší zbraně, ať už ji na bojišti potká cokoliv.

Dopřejte zbrani omlazující kúru a prodlužte její životnost!

220,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

G17-8

: Tokyo Marui

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Originální náhradní díly od renomovaného výrobce Tokyo Marui přináší záruku kvality a spolehlivosti pro váš airsoftový arzenál. Tento produkt je přesně navržen a vyroben pro maximální kompatibilitu a výkon jako náhrada původního dílu, který je potřeba vyměnit.
Každý díl jen přizpůsoben pro snadnou výměnu kus za kus s cílem zajistit optimální fungování vaší zbraně za každé situace.
Naše široká nabídka originálních náhradních dílů od Tokyo Marui 
zahrnuje vnitřní komponenty elektrických AEG i plynových GBB zbraní.

Každý díl je pečlivě vyroben s důrazem na detail a vysoký standard, aby vaše airsoftová zbraň vždy dosahovala optimálních výsledků.
S originálními náhradními díly od Tokyo Marui získáte nejen spolehlivost, ale také výjimečný výkon a dlouhou životnost vaší zbraně. Nechte svůj airsoftový arzenál omládnout těmito prvotřídními náhradními díly od světoznámého výrobce Tokyo Marui.

BarvaČerná