29.3. a 1.4. máme zavřeno

9mm upgrade pružina pro odstřelovací pušky - M130 (430 FPS)

9mm upgrade pružina pro odstřelovací pušky - M130 (430 FPS) Zobrazit větší
Zesílená pružina pro zvýšení výkonu / dostřelu airsoftové odstřelovací pušky. Je vyrobena z kvalitní pružinové oceli s řádnou tepelnou úpravou a zabroušenými konci. Povrch je ošetřen brynýrováním. Vnější průměr pružiny je cca 12,8mm. Před...
Zesílená pružina pro zvýšení výkonu / dostřelu airsoftové odstřelovací pušky. Je vyrobena z kvalitní pružinové oceli s řádnou tepelnou úpravou a zabroušenými konci. Povrch je ošetřen brynýrováním. Vnější průměr pružiny je cca 12,8mm. Před nákupem se ujistěte, že ji lze vložit do vašeho pístu. Pružiny jsou totiž primárně určeny pro zesílené upgrade písty.  Pružina byla podrobena testům a výsledný výkon pušky při kvalitním utěsnění přibližně odpovídá její nominální hodnotě.
Zobrazit

150,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem


03. 04. 2024 (5 ks)

ASPRO349

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Zesílená pružina pro zvýšení výkonu / dostřelu airsoftové odstřelovací pušky. Je vyrobena z kvalitní pružinové oceli s řádnou tepelnou úpravou a zabroušenými konci. Povrch je ošetřen brynýrováním.

Vnější průměr pružiny je cca 12,8mm. Před nákupem se ujistěte, že ji lze vložit do vašeho pístu. Pružiny jsou totiž primárně určeny pro zesílené upgrade písty. 

Pružina byla podrobena testům a výsledný výkon pušky při kvalitním utěsnění přibližně odpovídá její nominální hodnotě.