29.3. a 1.4. máme zavřeno

Ochranná Sluchátka Howard Leight by Honeywell Impact Sport Černé

Ochranná Sluchátka Howard Leight by Honeywell Impact Sport Černé Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
Ochranná  elektronická sluchátka   Impact Sport  od americké firmy Howard Leight by Honeywell jsou velmi kvalitní a cenově dostupné chrániče sluchu vhodné pro  sportovní a rekreační střelbu. Sluchátka Impact Sport jsou oblíbená...
Ochranná  elektronická sluchátka   Impact Sport  od americké firmy Howard Leight by Honeywell jsou velmi kvalitní a cenově dostupné chrániče sluchu vhodné pro  sportovní a rekreační střelbu. Sluchátka Impact Sport jsou oblíbená především díky elegantnímu designu, nízké váze a vysokým výkonem za rozumnou cenu. Ochranná Sluchátka Howard Leight by Honeywell Impact Sport:  Integrované směrové mikforony zesílí mluvené slovo a nízko hladinový zvuk až 4x Při překročení nebezpečné hladiny hluku 82dB okamžitě utlumí hluk až o 24dB dle výšky frekvence SNR (Single number rating): 25dB - H (vysokofrekvenční hluk),  30dB - M (hluk střední frekvence),  25dB - L (nízkofrekvenční hluk),  20dB -  (velminízkofrekvenční hluk) Patentovaná technologie Air Flow Control ™ pro optimální tlumení Kompaktní rozměry, nízký profil a elegantní design Úspora baterií - po 4 hodinách nečinnosti se automaticky vypnou Jack konektor pro připojení MP3, vysílačky apod. Konstrukce umožnující složení Úetří vám baterie, po 4 hodinách se automaticky vždy vypnou   Součástí balení  jsou  2 AAA baterie Duracell,  propojovací AUX kabel a návod.
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

HL0002

Ochranná elektronická sluchátka Impact Sport od americké firmy Howard Leight by Honeywell jsou velmi kvalitní a cenově dostupné chrániče sluchu vhodné pro sportovní a rekreační střelbu. Sluchátka Impact Sportjsou oblíbená především díky elegantnímu designu, nízké váze a vysokým výkonem za rozumnou cenu.

Ochranná Sluchátka Howard Leight by Honeywell Impact Sport: 

  • Integrované směrové mikforony zesílí mluvené slovo a nízko hladinový zvuk až 4x
  • Při překročení nebezpečné hladiny hluku 82dB okamžitě utlumí hluk až o 24dB dle výšky frekvence
  • SNR (Single number rating): 25dB - H(vysokofrekvenční hluk), 30dB - M(hluk střední frekvence), 25dB - L(nízkofrekvenční hluk), 20dB - (velminízkofrekvenční hluk)
  • Patentovaná technologie Air Flow Control ™ pro optimální tlumení
  • Kompaktní rozměry, nízký profil a elegantní design
  • Úspora baterií - po 4 hodinách nečinnosti se automaticky vypnou
  • Jack konektor pro připojení MP3, vysílačky apod.
  • Konstrukce umožnující složení
  • Úetří vám baterie, po 4 hodinách se automaticky vždy vypnou

 Součástí balení jsou 2 AAA baterie Duracell, propojovací AUX kabel a návod.

BarvaČerná