Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Umarex VFC MP7A1 GBBR Gen2 - Černá

Airsoftový samopal SMG HK MP7A1 ve verzi GBBR a v provedení černá.

Umarex spojuje realistické detaily těla s vyladěnými vnitřními díly VFC.

Plně licencovaná MP7 v měřítku 1:1 s ražením Heckler & Koch.

Výkonný plynový samopal na Green Gas, silný blowback, skvělý výkon a zážitek z každého výstřelu.

Umarex MP7 - zbraň bez kompromisů!

8 990,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

5 ks

UMAR024

: UMAREX

Koupí tohoto produktu získáte 89 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Heckler & Koch MP7 má zajímavou historii, která začala v 90. letech 20. století. Zbraň byla vyvinuta v reakci na rostoucí poptávku po novém typu osobního obranného systému (PDW), který by nabídl větší účinnost než standardní pistole díky ráži 4.6x30mm, ale zároveň by byl kompaktnější a lehčí než klasické útočné pušky.
MP7 byla navržena a vyrobena společností Heckler & Koch (H&K), renomovaným německým výrobcem střelných zbraní, který se specializuje na vojenské a policejní zbraně. Cílem bylo vytvořit kompaktní zbraň, která by byla schopna střílet menší, ale rychle letící střely, a zároveň by byla snadno ovladatelná a měla nízký zpětný ráz.
MP7 byla poprvé představena veřejnosti v roce 2001 a brzy získala popularitu mezi vojenskými a policejními jednotkami po celém světě. Její kompaktní design a schopnost střílet přesně na kratší vzdálenosti ji udělala oblíbenou volbou pro speciální jednotky, ochranné služby a týmy pohotovostní reakce. Aktuálně se vyrábí již 4. verze s označením MP7A1.
Díky svému výkonu, spolehlivosti a ergonomii zůstává MP7 jednou z nejrespektovanějších a nejuznávanějších zbraní ve své třídě. Konkurentem mu je FN P90, která ale není tolik kompaktní a především přebíjení je náročnější.

Airsoftová varianta vznikla ve spolupráci Umarex a VFC se stejným označením MP7A1Umarex Heckler & Koch jsou nejvěrnější airsoftové repliky zbraní této značky!
Tento AEG samopal
 spojuje realistické detaily skutečné zbraně MP7A1 v měřítku 1:1 s vyladěnými vnitřními díly v rámci produkce taiwanské VFC (Vega Force Company), která do zbraně dodala nadstandardní vnitřní díly s perfektním výkonem. Z toho důvodu se můžeme setkat s popiskem Umarex/VFC MP7A1.
Německá firma 
Umarex založená v roce 1972 se specializuje na vzduchové zbraně (vzduchovky) a pyšní se oficiální licencí několika věhlasných zbrojovek jako Glock, Heckler & Koch a Beretta. Takže jejich airsoftové repliky jsou vyhledávaným zbožím vyznavačů Mil-Sim airsoftu, ale i běžnými hráči díky jejich skvělé odolnosti, spolehlivost a výkonu bez nutnosti oprav a úprav, jako je tomu bohužel nutné u levnějších replik.
Umarex nabízí samopal MP7A1 v elektrickém AEG nebo plynovém GBBR provedení.
S ohledem na realistické detaily a výrazný vzhled je MP7A1 jednou z nejpopulárnějších kompaktních zbraní (PDW) ve světě airsoftu.

GBBR verze nabízí špičkovou technologii a zpracování. Samopal má perfektní slícování těla zbraněfunkční výsuvnou pažbu MP7 a ražení zbrojovky H&K včetně detailů. 
Vyztužené nylonové tělo je na špičkové úrovni a s povrchovou úpravou napodobující matný povrch skutečných zbraní, vše zakončené pažbou MP7 s 3+1 pozicemi. Zbraň disponuje oboustrannými ovládacími mechanismy.
Na vnější hlavni najdeme atypický závit 12- mm CCW, kterým snadno vybavíte svoji MP7 odpovídajícím tlumičem, doporučujeme QD tlumiče AngryGun MP7 pro ten správný Seal Team Look!
Součástí verze Gen2 je přepracovaná Hop-Up komora a kompletně přepracovaný je celý systém závěru, který je kovový a nese plastovou trysku s přepracovaným podavačem pro hladký chod v komoře. Spoušťový mechanismus má vylepšený systém odporu a je celý z oceli, takže zaručuje absolutní odolnost a realistický chod.
Silný Blowback a skvělou kadenci obstará rychlostní vratná pružina.

Zkrátka zbraň bez kompromisů!

Přehled vnitřních dílů:

  • Zesílený kovový závěr (Bolt) s nylonovou tryskou s upraveným podavačem
  • Kovová Hop-Up komora
  • Ocelový spoušťový mechanismus včetně přerušovače
  • Přepracovaný High Speed Recoil Blowback 
  • Přepracovaná přepouštěcí klapka pro efektivnější chod
  • Nový systém odporu spouště pro reálnější reakci

Technické specifikace:

  • Úsťová rychlost: 110-115 m/s (Green Gas)
  • Materiál: Polymer zpevněný skelnými vlákny, hliníková slitina, ocel
  • Délka: 418-640mm
  • Délka vnitřní hlavně: 190 mm
  • Hmotnost: 1845 g

Balení obsahuje:

  • Samopal VFC MP7A1 GBBR
  • Tlačný zásobník na 40 BBs (kov)
  • Manuál a příslušenství Umarex
BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)110 (m/s)
Doporučená váha munice0,28g - 0,32g
Závit12- (mm)
Délka vnější (minimální)418 (mm)
Délka vnější (maximální)639 (mm)
Délka vnitřní hlavně190 (mm)
Hmotnost1845 (g)
Materiál tělaPlast
TryskaPlast
Materiál Hop-Up komoryKov
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku40
BlowbackANO