29.3. a 1.4. máme zavřeno

Tokyo Marui adaptér na dvojbuben pro Next-Gen AK (NGRS EBB) - Černá

Adaptér pro dvojbuden zásobníků NEXT-GEN AK Zobrazit větší

Když nechcete počítat střelivo a čistit místnost za místností nepřerušovanou palbou, je pro vás bubnový zásobník jasná volba.

Jenže pro Next-Gen zbraně od Marui, absolutní špičku moderního airsoftu, musíme mít ten správný adaptér. Pak už vás zastaví jen vybitá baterie!

9 z 10 Juggernautů doporučuje buben a adaptér k okamžitému používání!

330,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

4 ks

MARUI084

: Tokyo Marui

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Plastový adaptér zásobníku "dvojbubnu" od Tokyo Marui, aby se dal používat pro zbraně Next-Gen AK. Adaptér se pomocí šroubů upevní na dvojbuben 1200 BBs a následně je připraven k použití. Teoreticky je možné adaptér "napasovat" i na bubnové zásobníky jiných výrobců s podobným mechanismem, ale to se neobejde bez větších úprav na těle zásobníku nebo adaptéru.

*** Komptabilita bez úprav je zaručena pouze s dvojbubnovým zásobníkem od Tokyo Marui *** 

Technické specifikace:

Materiál: Plast 

Tokyo Marui AK Next-Gen (EBB) představuje vrcholný kousek v oblasti airsoftových zbraní. Vyráběný renomovaným výrobcem Tokyo Marui, tato zbraň nabízí nejen vysokou kvalitu, ale také inovativní technologie.
Tato modernizovaná útočná puška AK je vybavena unikátním systémem zpětného rázu NGRS (Next-Gen Recoil Shock), který přináší do světa elektrických AEG zbraní srovnatelný zpětný ráz s dlouhými GBBR zbraněmi.

BarvaČerná