29.3. a 1.4. máme zavřeno

Ocelový vodící trn pružiny s ložiskem ver.II

Ocelový vodící trn pružiny s ložiskem ver.II Zobrazit větší
Vodící trn pružiny nahrazuje originální plastový díl ve zbrani. Přináší odolnou kovovou konstrukci a je vhodný i pro nejsilnější pružiny. Unikátní je rotační tělo trnu. Prostřední část je volně uložena a dosedá na kuličkové ložisko ve spodní části...
Vodící trn pružiny nahrazuje originální plastový díl ve zbrani. Přináší odolnou kovovou konstrukci a je vhodný i pro nejsilnější pružiny. Unikátní je rotační tělo trnu. Prostřední část je volně uložena a dosedá na kuličkové ložisko ve spodní části trnu. Pružina se o tuto část opírá. To usnadňuje její otáčení při stlačení a redukuje odpor na minimum. Vhodná je kombinace trnu a hlavy pístu s ložisky. Pružina je pak usazena volně s hladkým osovým otáčením. Trn je určen pro zbraně s mechaboxem typ2 (Např M4, M16, MP44, MP5..apod)
Zobrazit

210,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

SPARMS079

: Specna Arms

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Vodící trn pružiny nahrazuje originální plastový díl ve zbrani. Přináší odolnou kovovou konstrukci a je vhodný i pro nejsilnější pružiny. Unikátní je rotační tělo trnu. Prostřední část je volně uložena a dosedá na kuličkové ložisko ve spodní části trnu. Pružina se o tuto část opírá. To usnadňuje její otáčení při stlačení a redukuje odpor na minimum.

Vhodná je kombinace trnu a hlavy pístu s ložisky. Pružina je pak usazena volně s hladkým osovým otáčením.

Trn je určen pro zbraně s mechaboxem typ2 (Např M4, M16, MP44, MP5..apod)