29.3. a 1.4. máme zavřeno

CNC ramínko podavače SR25 POM

CNC ramínko podavače SR25 POM Zobrazit větší
Unikátní  CNC ramínko podavače  pro mechabox SR25. Naše ramínko podavače je na rozdíl od ostatních, vyráběno  CNC frézováním z kusu materiálu Ertacetel - C (Pom) . Tento materiál je velmi odolný, ohebný a má obrovskou výdrž při vysokém namáhání....
Unikátní  CNC ramínko podavače  pro mechabox SR25. Naše ramínko podavače je na rozdíl od ostatních, vyráběno  CNC frézováním z kusu materiálu Ertacetel - C (Pom) . Tento materiál je velmi odolný, ohebný a má obrovskou výdrž při vysokém namáhání. Je to ideální materiál pro tento typ vysoce namáhaného dílu mechaboxu. Hlavní výhoda CNC frézovaného ramínka podavače je zejména  absolutní kolmost přední části ramínka  (viz. foto), kde je tryska. Tím pádem  odpadá ladění správné délky trysky  oproti standardním ramínkům podavače vyrobeným vstřikováním plastu do formy. Standardní ramínka podavače vyrobené metodou vstřikováním plastu do kovových forem mají v kritické přední části tvarovou deformaci, a úhel je negativní nebo pozitivní. Tím je  nutné ladění správné délky trysky . To je přesně případ, kdy se někteřé uživatelé diví, proč se musí používat na stejnou zbraň různě dlouhé trysky (je to jeden z hlavních důvodů). CNC ramínko podavače tento  problém dokonale řeší .
Zobrazit

450,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

7211

: RetroArms

Koupí tohoto produktu získáte 4 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Unikátní CNC ramínko podavače pro mechabox SR25. Naše ramínko podavače je na rozdíl od ostatních, vyráběno CNC frézováním z kusu materiálu Ertacetel - C (Pom). Tento materiál je velmi odolný, ohebný a má obrovskou výdrž při vysokém namáhání. Je to ideální materiál pro tento typ vysoce namáhaného dílu mechaboxu. Hlavní výhoda CNC frézovaného ramínka podavače je zejména absolutní kolmost přední části ramínka (viz. foto), kde je tryska. Tím pádem odpadá ladění správné délky trysky oproti standardním ramínkům podavače vyrobeným vstřikováním plastu do formy.

Standardní ramínka podavače vyrobené metodou vstřikováním plastu do kovových forem mají v kritické přední části tvarovou deformaci, a úhel je negativní nebo pozitivní. Tím je nutné ladění správné délky trysky. To je přesně případ, kdy se někteřé uživatelé diví, proč se musí používat na stejnou zbraň různě dlouhé trysky (je to jeden z hlavních důvodů). CNC ramínko podavače tento problém dokonale řeší.