Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Maple Leaf Hop Up komora pro VFC a GHK M4 GBB

Maple Leaf HopUp komora pro VFC a GHK M4 GBB Zobrazit větší

Hliníková kompletní hop-up komora od Maple Leaf, speciálně navržená pro pušky VFC a GHK M4 Gas Blowback (GBB)!

1 390,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem


09. 05. 2024 (30 ks)

MPLF185

: Maple Leaf

Koupí tohoto produktu získáte 13 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Tato vysoce kvalitní sada hop-up komory je kompatibilní s vnitřními hlavněmi Maple Leaf GBB-spec/Crazy Jet a zajišťuje přesný a konzistentní výkon.

Hop-Up systém je vybaven dvojitým nastavovacím mechanismem, který uživatelům poskytuje dvě možnosti nastavení hop-upu. Zaprvé jej můžete nastavit přímo z vnější hlavně z výroby, což umožňuje rychlé a pohodlné úpravy. Případně můžete použít imbusový klíč M2 k seřízení pevného šroubu na komoře, a to podle podobné metody, kterou používají řady WE a VFC GBB.

Hop-Up komora je rovněž kompatibilní s některými řadami VFC M4/AR15 GBB, což poskytuje univerzálnost pro hráče s různými modely pušek. Pro dosažení optimálních výsledků se doporučuje používat s touto komorou hop-up gumičky Maple Leaf "Super" a "Wonder" GBB, které lze instalovat bez jakýchkoli úprav.

U ostatních GBB hop-up gumiček je nutné odstranit polohovací výstupek na boku, aby bylo možné je do komory umístit. Tato úprava zajišťuje správné a bezpečné uchycení, což umožňuje spolehlivý výkon a lepší přesnost.

S touto hop-up komorou můžete zvýšit výkonnost svých pušek VFC a GHK M4 GBB a dosáhnout tak vyšší přesnosti a většího dostřelu na bojišti. Vylepšete své airsoftové zážitky touto precizně zpracovanou hop-up komorou od společnosti Maple Leaf!