29.3. a 1.4. máme zavřeno

8mm kluzná bronzová ložiska

8mm kluzná bronzová ložiska Zobrazit větší
Kroutící moment se z ozubených koleček logicky přenáší i na jejich uložení - ložiska. U některých zbraní jsou ložiska silonová a nesnesou větší zatížení způsobené například silnější pružinou. V případě prasknutí ložiska během střelby dojde k...
Kroutící moment se z ozubených koleček logicky přenáší i na jejich uložení - ložiska. U některých zbraní jsou ložiska silonová a nesnesou větší zatížení způsobené například silnější pružinou. V případě prasknutí ložiska během střelby dojde k vyosení kolečka z určené pozice a vylámání ozubení je otázkou okamžiku. Proto někteří výrobci již standardně montují ložiska kovová. Výměna ložisek je první krok při jakémkoliv zvyšování výkonu vaší zbraně. Nabízená ložiska jsou vyrobena z bronzu a nabízí perfektní kluzné vlastnoti a pevnost. Jedná se o typický materiál pro Mají menší styčnou plochu mezi ložiskem a kolečkem. Dochází tak k menšímu tření a zároveň není nutné silné vypodložkování. Vnitřní průměr ložisek je upraven pro použití všech typů koleček a vnější pro většinu známých mechaboxů. Zpravidla se musí do mechaboxu "naklepávat" tupým předmětem. Ložiska jsou vyráběna na CNC strojích v České republice. V balení 6 kusů. Určeno pro mechaboxy s 8mm otvory.
Zobrazit

197,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

ASPRO276

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Kroutící moment se z ozubených koleček logicky přenáší i na jejich uložení - ložiska. U některých zbraní jsou ložiska silonová a nesnesou větší zatížení způsobené například silnější pružinou. V případě prasknutí ložiska během střelby dojde k vyosení kolečka z určené pozice a vylámání ozubení je otázkou okamžiku. Proto někteří výrobci již standardně montují ložiska kovová. Výměna ložisek je první krok při jakémkoliv zvyšování výkonu vaší zbraně.

Nabízená ložiska jsou vyrobena z bronzu a nabízí perfektní kluzné vlastnoti a pevnost. Jedná se o typický materiál pro Mají menší styčnou plochu mezi ložiskem a kolečkem. Dochází tak k menšímu tření a zároveň není nutné silné vypodložkování. Vnitřní průměr ložisek je upraven pro použití všech typů koleček a vnější pro většinu známých mechaboxů. Zpravidla se musí do mechaboxu "naklepávat" tupým předmětem. Ložiska jsou vyráběna na CNC strojích v České republice.

  • V balení 6 kusů.
  • Určeno pro mechaboxy s 8mm otvory.