Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

AK47 TACTICAL - výsuvná pažba - ABS (CM.522C)

AK47 TACTICAL - výsuvná pažba - ABS (SRT-13) Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Cyma je dlouhodobě známá svojí působností na trhu a rozšířeným sortimentem zejména pro začátečníky. Vchází z předlohy od značky Tokyo Marui. CYMA je známá vysokou kvalitou výstupní kontroly a širokou nabídkou replik. Nesoustředí se jen na modely M4, ale nabízí zbraně sérií AK, MP5, G36, krátké pistole, odstřelovací pušky..apod. 

Prodej skončil Zobrazit alternativy

CY0269

: CYMA

Plnohodnotná airsoftová zbraň standardu AEG v plastovém těle a s kovovým mechaboxem. Výborný poměr ceny a výkonu. AK47 od firmy Spartac je dobře propracovanou airsoftovou zbraní kopírující značkové zbraně Marui. Tato verze se od běžné liší taktickým předpažbím s řadou montážních kolejnic, které snadno umožňují připevnit další příslušenství, jako jsou rukojeti, svítilny..apod. Rovněž pažbička je ergonomicky tvarovatelná.  Zbraň již v základu dosahuje nadprůměrného výkonu cca 120m/s. Výkonná a spolehlivá elektrika za dobrou cenu. 600 ran v zásobníku v boji oceníte. Tělo a pažbení jsou vyrobeny z tvrdého ABS plastu, vnější hlaveň, plynové potrubí, kryt závěru, mířidla a doplňky jsou kovové.  Pažba je plastová výsuvná s kovovým trnem.

Upozornění: V balení tohoto výrobku se nachází neznačková baterie, nebo nabíječka. Jsou určeny pouze k vyzkoušení repliky. Nejsou pro svou omezenou životnost vhodné pro trvalé užívání a pozdějšímu nabíjení značkových baterií. Vřele doporučujeme pro správnou funkci repliky zakoupit kvalitnější akumulátor. Toto příslušenství je dodáváno jako dárek zdarma a nelze je reklamovat.

BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)120 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka930 (mm)
Délka vnitřní hlavně455 (mm)
Hmotnost2330 (g)
Materiál tělaPlast
Verze mechaboxuV3
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek7 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyPlast
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuPlast
Točný / TlačnýTočný
Kapacita zásobníku600
MOSFETNE
ProcesorovkaNE
BlowbackNE
Baterie součástí baleníANO
NabíječkaANO