WST taktický Micro Chest rig MK4 - MC

Taktický Micro Chest rig MK4 od WoSporT v provedení Multicam (replika).

Lehký nízko-profilový a modulární chest-rig.

Obsahuje inserty na 3 puškové zásobníky typu AR15 (M4) a boční sumky na vysílačku nebo další zásobníky.

Pod Chest-rigem je břišní sumka na suchý zip.

Design tohoto chest rigu je jeden z nejmodulárnějších a nejlepších na trhu.

Přizpůsobí se každému uživateli i situaci.

Další varianty

1 990,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks


30. 08. 2024 (20 ks)

1 ks

WOSP174-MC

: Wosport

Koupí tohoto produktu získáte 19 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Příslušenství

Taktický Micro Chest rig MK4 od WoSporT

Taktický Micro Chest rig MK4 od WoSporT je navržen tak, aby splnil specifickou potřebu všech ozbrojených složek, které operují zejména za snížené viditelnosti nebo v omezeném prostoru. Jedná se o jednu z nejmodulárnějších souprav na současném trhu, která kopíruje svoji originální předlohu Spiritus Systems Micro Fight Chassis MK4. 
Hlavní kapsa/základna je navržena tak, aby byla mimořádně modulární a praktická. Základna bez problémů spolupracuje s celou řadou příslušenství, a tak nabízí téměř nekonečné množství konfigurací. Je totiž vybavena měkkým suchým zipem v obou svých přepážkách, který vám umožní umístit všechny předměty tam, kam potřebujete, a na základě vašich individuálních potřeb.
Vylepšený profil umožňuje vložení až 6 zásobníků 5.56 nebo 4 zásobníků 7.62, samozřejmě můžete vytvořit i libovolné kombinace puškových a pistolových zásobníků. Velcro panel na zadní straně základny pak umožňuje pevné spojení s dalším příslušenstvím jako je břišní sumka nebo boční sumky na radiostanici.
Větší pole suchého zipu také umožňuje připnutí na nosiče plátů. Chest rig MK4 je opatřen pevným H řemením s MOLLE vazbou vpředu nad chest-rigem (pro PTT tlačítka a další vybavení) a bederním popruhem se sponami.

Technické specifikace:

  • Materiál: Cordura, Velcro
  • Váha: 590 g

Obsah balení:

  • Základna MK4 na suchý zip s velkou kapsou
  • H řemení
  • Bederní popruh
  • 2 velké boční sumky na radiostanici a další příslušenství (levá a pravá)
  • Insert na 3 zásobníky M4/16
  • Insert na 2 pistolové zásobníky
  • Břišní sumka na suchý zip (Fanny Pack)
  • Insert do břišní sumky na 3 granáty 40mm
  • Insert do břišní sumky na 6 patron do brokovnice

WoSport a jejich produkty

Firma WoSporT Industry (WST) se po letech rozvoje stala komplexním podnikem zahrnujícím výzkum, vývoj, výrobu ochranných a taktických produktů. Jejich produkty jako outdoorové helmy, ochranné masky, taktické uniformy, outdoorové brýle, taktické vesty, taktická sluchátka/PTT, horolezecké batohy, sportovní ochranné pomůckytaktické opaskybrašny na zbraň a popruhy nabízí kvalitní alternativu k drahým značkám, kde většinu cenu tvoří licence a nákladná výroba.
Brýle, masky a přilby 
jsou testovány podle ANSI Z80.3 (odolnost minimálně 700 FPS). Uniformy a taktické vesty navíc dosáhly evropského standardu IV
Za zmínku stojí, že maskovací vzory u všech produktů byly schváleny jejich původním tvůrcem, takže je lze přímo prodávat v jakékoli zemi a regionu bez porušování licenčních práv.

Barva Multicam