Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Airsoftový granát Cyclone Impact

Airsoftový granát Cyclone Impact Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
225 FPS Granát Cyclone využívá systém Quantum Drive k vypálení každé kuličky z jeho kruhového válce jednotlivě, přičemž každý z 140 projektilů má téměř stejnou sílu jako výstřel z plynové pistole! 140 BB Kapacita Tento granát zabírá...
225 FPS Granát Cyclone využívá systém Quantum Drive k vypálení každé kuličky z jeho kruhového válce jednotlivě, přičemž každý z 140 projektilů má téměř stejnou sílu jako výstřel z plynové pistole! 140 BB Kapacita Tento granát zabírá obrovské množství BB v malém tvaru díky své dvojitě uložené serpentinové pasáži a křidává je všemi směry tím, že divoce rotuje na detonaci. Super rychlé přebytí  Jen se ujistěte, vyměňte pojistkovou hlavu, vhoďte kuličky přímo do těla, přidejte svou volbu pohonné médium (propan / green gas), zavřete tělo a váš Cyclone granát je zpět v akci. Celý proces může být proveden za 40 sekund, mnohem rychleji než granát Tornado. Motor Quantum Drive Quantum Drive je náš nový motor vyvinutý speciálně pro extrémní rychlost střelby a může být upraven tak, aby se vešel do velmi kompaktních prostorů. Tento nový systém využívá nulových pohyblivých částí ke spouštění velkého množství kuliček v neuvěřitelných 700 ranách za sekundu při vysoké konzistentní rychlosti a s velkou účinností hnacího média. Cyklonový granát je prvním produktem, který je vyroben s touto novou technologií, a další několik zajímavých nastavení, či vylepšení je ve vývoji.
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

AI0003

: Airsoft Innovations

225 FPS

Granát Cyclone využívá systém Quantum Drive k vypálení každé kuličky z jeho kruhového válce jednotlivě, přičemž každý z 140 projektilů má téměř stejnou sílu jako výstřel z plynové pistole!

140 BB Kapacita

Tento granát zabírá obrovské množství BB v malém tvaru díky své dvojitě uložené serpentinové pasáži a křidává je všemi směry tím, že divoce rotuje na detonaci.

Super rychlé přebytí 

Jen se ujistěte, vyměňte pojistkovou hlavu, vhoďte kuličky přímo do těla, přidejte svou volbu pohonné médium (propan / green gas), zavřete tělo a váš Cyclone granát je zpět v akci. Celý proces může být proveden za 40 sekund, mnohem rychleji než granát Tornado.

Motor Quantum Drive

Quantum Drive je náš nový motor vyvinutý speciálně pro extrémní rychlost střelby a může být upraven tak, aby se vešel do velmi kompaktních prostorů. Tento nový systém využívá nulových pohyblivých částí ke spouštění velkého množství kuliček v neuvěřitelných 700 ranách za sekundu při vysoké konzistentní rychlosti a s velkou účinností hnacího média. Cyklonový granát je prvním produktem, který je vyroben s touto novou technologií, a další několik zajímavých nastavení, či vylepšení je ve vývoji.

BarvaČerná
  Oficiální Airsoft Innovations video