Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Kuře Korma s rýží

Kuře Korma s rýží od Adventure Menu je exotickou chuťovkou pro každého airsofťáka. Tento bohatě ochucený pokrm ti dodá energii a chuť orientu, což je rozhodně ideální pro obnovu sil po airsoftovém souboji.

235,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

AM0013

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


V přírodě nebo na airsoftovém hřišti, Kuře Korma s rýží od Adventure Menu je tou správnou volbou pro tebe, když toužíš po něčem více než jen běžném jídle. Tento pokrm kombinuje bohatou chuť kormy, tradiční indické koření, s jemnými kousky kuřecího masa a kvalitní rýží, což tvoří perfektní mix chuti a výživy. Jeho lehké balení a snadná příprava ti umožní rychle si připravit teplé a chutné jídlo, ideální pro každou příležitost, kdy potřebuješ doplnit energii. Kuře Korma s rýží od Adventure Menu je nejen výživné, ale nabízí ti i chuťový zážitek, který tě přenese do exotických krajů. S tímto pokrmem si užiješ kvalitní stravu plnou chutí a vůní, která ti dodá sílu pro tvá dobrodružství, ať už jsi kdekoli.

Toto jídlo je lepší alternativa MRE.

Složení:

kuřecí maso prsa ( 30%), voda, rýže natural, smetana, cibule, kokosové mléko, rýžová mouka, kukuřičná mouka, strouhaný kokos, slunečnicový olej, sůl, cukr, směs indických koření (garam masala, římský kmín, skořice, kayenský pepř, kurkuma), česnek, citron, zázvor sušený, pepř.

Informace pro alergiky: obsahuje kokos a laktózu.

1 balení - hmotnost 400 g +- 5% 

Nutriční hodnoty100g400g
kcal139556
kJ5852340
Tuky6,325,2
    nasycené4,518
Bílkoviny7,329,2
Sacharidy15,260,8
   z toho cukry28
Sůl1,054,2