Objednávky na op. Kandahár uzavrety!!!

Kuře Korma s rýží

Kuracie Korma s ryžou od Adventure Menu je exotickou pochúťkou pre každého airsoftového nadšenca. Tento bohato ochutený pokrm ti dodá energiu a chuť Orientu, čo je určite ideálne pre obnovu síl po airsoftovom súboji.

9,55 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 10 položky

AM0013

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


V prírode alebo na airsoftovom ihrisku, Kuracie Korma s ryžou od Adventure Menu je správnou voľbou pre teba, keď túžiš po niečom viac než len bežnom jedle. Tento pokrm kombinuje bohatú chuť kormy, tradičné indické korenie, s jemnými kúskami kuracieho mäsa a kvalitnou ryžou, čo tvorí dokonalý mix chuti a výživy. Jeho ľahké balenie a jednoduchá príprava ti umožnia rýchlo si pripraviť teplé a chutné jedlo, ideálne pre každú príležitosť, keď potrebuješ doplniť energiu. Kuracie Korma s ryžou od Adventure Menu je nielen výživné, ale ponúka ti aj chuťový zážitok, ktorý ťa prenesie do exotických krajov. S týmto pokrmom si užiješ kvalitnú stravu plnú chutí a vôní, ktorá ti dodá silu pre tvoje dobrodružstvá, kdekoľvek si.

Toto jedlo je lepšou alternatívou MRE.

Zloženie:

kuracie prsia (30%), voda, prírodná ryža, smotana, cibuľa, kokosové mlieko, ryžová múka, kukuričná múka, strúhaný kokos, slnečnicový olej, soľ, cukor, zmes indických korení (garam masala, rímsky rasca, škorica, kajenský korenie, kurkuma), cesnak, citrón, sušený zázvor, korenie.

Informácie pre alergikov: obsahuje kokos a laktózu.

1 balenie - hmotnosť 400 g +- 5%"

Nutriční hodnoty100g400g
kcal139556
kJ5852340
Tuky6,325,2
    nasycené4,518
Bílkoviny7,329,2
Sacharidy15,260,8
   z toho cukry28
Sůl1,054,2