29.3. a 1.4. máme zavřeno

Batoh malý Assault Pack (LASER CUT) - zelený

Velmi pohodlný a lehký batoh typu Assault Pack vyrobený z odolného nylonu. Díky dobrému umístění kapes a přihrádek je i přes své malé rozměry velmi prostorný. Systém MOLLE umožňuje uživateli vybavit dalšími sumkami v libovolné preferované...
Velmi pohodlný a lehký batoh typu Assault Pack vyrobený z odolného nylonu. Díky dobrému umístění kapes a přihrádek je i přes své malé rozměry velmi prostorný. Systém MOLLE umožňuje uživateli vybavit dalšími sumkami v libovolné preferované kombinaci. Batoh dobře poslouží jako batoh EDC – pro každodenní použití, ale i při turistických eskapádách a airsoftových aktivitách. Batoh má 2 hlavní komory a 2 menší kapsy vpředu, všechny s obousměrnými zipy. Jedna z předních menších přihrádek má uvnitř organizér. Jaká je technologie řezání laserem? Namísto tradičních MOLLE pásů přišitých na vnější stranu batohu byly vyhrazené otvory vyříznuty pomocí laseru, takže MOLLE pásy sumek lze těmito otvory protáhnout. Záda a popruhy jsou obšity distanční síťovinou, která zvyšuje komfort nošení. Popruhy jsou regulovatelné a celý nosný systém je doplněn odnímatelným bederním pásem. Pásy na bocích a dně batohu plní roli kompresních pásů, ale mohou sloužit i jako úchyty pro další vybavení.
Zobrazit

880,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

GFC043-OD

: GFC

Koupí tohoto produktu získáte 8 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Velmi pohodlný a lehký batoh typu Assault Pack vyrobený z odolného nylonu. Díky dobrému umístění kapes a přihrádek je i přes své malé rozměry velmi prostorný. Systém MOLLE umožňuje uživateli vybavit dalšími sumkami v libovolné preferované kombinaci. Batoh dobře poslouží jako batoh EDC – pro každodenní použití, ale i při turistických eskapádách a airsoftových aktivitách. Batoh má 2 hlavní komory a 2 menší kapsy vpředu, všechny s obousměrnými zipy. Jedna z předních menších přihrádek má uvnitř organizér.

Jaká je technologie řezání laserem? Namísto tradičních MOLLE pásů přišitých na vnější stranu batohu byly vyhrazené otvory vyříznuty pomocí laseru, takže MOLLE pásy sumek lze těmito otvory protáhnout. Záda a popruhy jsou obšity distanční síťovinou, která zvyšuje komfort nošení. Popruhy jsou regulovatelné a celý nosný systém je doplněn odnímatelným bederním pásem. Pásy na bocích a dně batohu plní roli kompresních pásů, ale mohou sloužit i jako úchyty pro další vybavení.

BarvaZelená