CNC mechabox M249/PKM (8mm) - QSC

Doprava ZDARMA
CNC mechabox M249/PKM (8mm) - QSC Zobrazit větší

Kompletně frézovaný mechabox pro airsoftový kulomet M249 vyrobený na CNC obráběcím centru. Oproti ostatním hliníkovým mechaboxům je tento vyroben ze solidního kusu hliníku AW EN7075 T651. Nejedná se tedy o odlitek jako u čínských značek! Mechabox je dlouhodobě testován na pružině M160 bez jakýchkoliv náznaků opotřebení či poničení.

4 690,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

6390

: RetroArms

Koupí tohoto produktu získáte 46 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Slovy RetroArms

CNC mechabox určený pro airsoftové repliky M249 nebo PKM. Tento mechabox je vyroben z jednoho masivního bloku leteckého hliníku (Dural) EN AW 7075 T651, který má vyšší pevnost (590MPa) než běžná konstrukční ocel (390MPa). Díky použitému materiálu mají naše mechaboxy mnohonásobně lepší životnost a odolnost než běžné zinko-hliníkové mechaboxy. Tyto pmechaboxy vyrábíme na našich přesných CNC frézkách v naší továrně.

Mechabox je dlouhodobě testován na pružině M160 bez jakýchkoliv náznaků opotřebení a zničení.

Mechabox je osazen nerezovými spojovacími šrouby, neobsahuje ložiska (8mm). Ložiska si můžete vybrat z naší nabídky.

Mechabox je výrazně zesílen po celé jeho délce přidaným materiálem. Samozřejmostí je používání standardních dílů pro mechabox verze II. Obě poloviny mechaboxu na sebe zapadnou s naprostou přesností včetně otvorů pro ložiska, které jsou 100% souosé. 

Další drobné vychtávky

  • Velké drážky i pro 2,5mm2 silikonové kabely
  • Přesná díra na západku zpětného chodu - západka nevypadává
  • Mikrodrážka na kolíku, který drží pružinku ramínka podavače - nedochází k vyskakování pružinek


I přes veškerou snahu nelze zaručit 100% kompatibilitu mechaboxu do všech dostupných těl zbraní M249/PKM. Pro většinu běžně dostupných a rozšířených značek lze mechabox instalovat bez větší úpravy.
Důrazně doporučujeme používat vnitřní díly mechaboxu Retro ARMS. Při použití vnitřních dílů různých výrobců nemůžeme garantovat 100% kompatibilitu dílů s mechaboxem.

Instalace mechaboxu vyžaduje odborné znalosti.