Doprava ZDARMA
CNC mechabox M249/PKM (8mm) - QSC Zobrazit větší

CNC mechabox M249/PKM (8mm) - QSC

Kompletně frézovaný mechabox pro airsoftový kulomet M249 vyrobený na CNC obráběcím centru. Oproti ostatním hliníkovým mechaboxům je tento vyroben ze solidního kusu hliníku AW EN7075 T651. Nejedná se tedy o odlitek jako u čínských značek! Mechabox je dlouhodobě testován na pružině M160 bez jakýchkoliv náznaků opotřebení či poničení.

4 690,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

6390

: RetroArms

Koupí tohoto produktu získáte 46 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Slovy RetroArms

CNC mechabox určený pro airsoftové repliky M249 nebo PKM. Tento mechabox je vyroben z jednoho masivního bloku leteckého hliníku (Dural) EN AW 7075 T651, který má vyšší pevnost (590MPa) než běžná konstrukční ocel (390MPa). Díky použitému materiálu mají naše mechaboxy mnohonásobně lepší životnost a odolnost než běžné zinko-hliníkové mechaboxy. Tyto pmechaboxy vyrábíme na našich přesných CNC frézkách v naší továrně.

Mechabox je dlouhodobě testován na pružině M160 bez jakýchkoliv náznaků opotřebení a zničení.

Mechabox je osazen nerezovými spojovacími šrouby, neobsahuje ložiska (8mm). Ložiska si můžete vybrat z naší nabídky.

Mechabox je výrazně zesílen po celé jeho délce přidaným materiálem. Samozřejmostí je používání standardních dílů pro mechabox verze II. Obě poloviny mechaboxu na sebe zapadnou s naprostou přesností včetně otvorů pro ložiska, které jsou 100% souosé. 

Další drobné vychtávky

  • Velké drážky i pro 2,5mm2 silikonové kabely
  • Přesná díra na západku zpětného chodu - západka nevypadává
  • Mikrodrážka na kolíku, který drží pružinku ramínka podavače - nedochází k vyskakování pružinek


I přes veškerou snahu nelze zaručit 100% kompatibilitu mechaboxu do všech dostupných těl zbraní M249/PKM. Pro většinu běžně dostupných a rozšířených značek lze mechabox instalovat bez větší úpravy.
Důrazně doporučujeme používat vnitřní díly mechaboxu Retro ARMS. Při použití vnitřních dílů různých výrobců nemůžeme garantovat 100% kompatibilitu dílů s mechaboxem.

Instalace mechaboxu vyžaduje odborné znalosti.