CNC mechabox V2 - 8mm - QSC

Kompletně frézovaný mechabox verze II vyrobený na CNC obráběcím centru. Oproti ostatním hliníkovým mechaboxům je náš vyroben ze solidního kusu hliníku AW EN7075 T651. Nejedná se o odlitek jako u čínských značek ! Mechabox je dlouhodobě testován na...
Kompletně frézovaný mechabox verze II vyrobený na CNC obráběcím centru. Oproti ostatním hliníkovým mechaboxům je náš vyroben ze solidního kusu hliníku AW EN7075 T651. Nejedná se o odlitek jako u čínských značek ! Mechabox je dlouhodobě testován na pružině M160 bez jakýchkoliv náznaků opotřebení a zničení. Mechabox je  osazen  rychlou výměnou pružiny (QSC) a součástí dodávky je i CNC univerzální trn pružiny. Mechabox je osazen nerezovými spojovacími šrouby,  neobsahuje ložiska . Ložiska si můžete vybrat z naší nabídky  Samozřejmostí je používání standardních dílů pro mechabox verze II. Obě poloviny mechaboxu na sebe zapadnou s naprostou přesností včetně otvorů pro ložiska, které jsou 100% souosé.  Další drobné vychtávky Přesná díra na západku zpětného chodu - západka nevypadává Přesná díra pro spoušť - spoušt nevyskakuje ani při použití silné pružinky Mikrodrážky na kolících, které drží pružinku člunku spouště a ramínka podavače - nedochází k vyskakování pružinek I přes veškerou snahu nelze zaručit 100% kompatibilitu mechaboxu do všech dostupných těl zbraní M4/M16 a dlaších zbraní, které používají tyto mechaboxy. Pro většinu běžně dostupných a rozšířených značek lze mechabox instalovat bez větší úpravy. Důrazně doporučujeme používat vnitřní díly mechaboxu Retro ARMS. Při použití vnitřních dílů různých výrobců nemůžeme garantovat 100% kompatibilitu dílů s mechaboxem. Instalace mechaboxu vyžaduje odborné znalosti.
Zobrazit

3 390,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks


25. 04. 2024 (3 ks)

6 ks

6392

: RetroArms

Koupí tohoto produktu získáte 33 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Kompletně frézovaný mechabox verze II vyrobený na CNC obráběcím centru. Oproti ostatním hliníkovým mechaboxům je náš vyroben ze solidního kusu hliníku AW EN7075 T651. Nejedná se o odlitek jako u čínských značek ! Mechabox je dlouhodobě testován na pružině M160 bez jakýchkoliv náznaků opotřebení a zničení.

Mechabox je osazen rychlou výměnou pružiny (QSC) a součástí dodávky je i CNC univerzální trn pružiny.

Mechabox je osazen nerezovými spojovacími šrouby, neobsahuje ložiska. Ložiska si můžete vybrat z naší nabídky 

Samozřejmostí je používání standardních dílů pro mechabox verze II. Obě poloviny mechaboxu na sebe zapadnou s naprostou přesností včetně otvorů pro ložiska, které jsou 100% souosé. 

Další drobné vychtávky

  • Přesná díra na západku zpětného chodu - západka nevypadává
  • Přesná díra pro spoušť - spoušt nevyskakuje ani při použití silné pružinky
  • Mikrodrážky na kolících, které drží pružinku člunku spouště a ramínka podavače - nedochází k vyskakování pružinek


I přes veškerou snahu nelze zaručit 100% kompatibilitu mechaboxu do všech dostupných těl zbraní M4/M16 a dlaších zbraní, které používají tyto mechaboxy. Pro většinu běžně dostupných a rozšířených značek lze mechabox instalovat bez větší úpravy.
Důrazně doporučujeme používat vnitřní díly mechaboxu Retro ARMS. Při použití vnitřních dílů různých výrobců nemůžeme garantovat 100% kompatibilitu dílů s mechaboxem.

Instalace mechaboxu vyžaduje odborné znalosti.