Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Ocelový klíč na hlavy válce odstřelovacích pušek

Ocelový klíč na hlavy válce odstřelovacích pušek Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil
Univerzální klíč na hlavy válce odstřelovacích pušek. Je vyroben z oceli s kvalitním zinkovaným povrchem. V přední části je čtveřice otvorů a dva předšroubované šrouby (použijte klasický nástrčkový klíč 1,5mm). Uživatel může tyto šrouby libovolně...
Univerzální klíč na hlavy válce odstřelovacích pušek. Je vyroben z oceli s kvalitním zinkovaným povrchem. V přední části je čtveřice otvorů a dva předšroubované šrouby (použijte klasický nástrčkový klíč 1,5mm). Uživatel může tyto šrouby libovolně v otvorech kombinovat a dosahovat tak měnitelnou rozteč, která vyhovuje otvorům na hlavě válce. Pokud protilehlé otvory nepasují, lze hlavu povolovat i s pomocí pouze jednoho šroubu. Klíč se nasazuje na hlavu válce a vystupující šrouby musí pasovat do otvorů v hlavě válce. Součástí balení je i ocelový kolík, který funguje jako páka. AirsoftPro nabízí jednoduchý, ale odolný robustní klíč na hlavy válců. Použítím tohoto klíče si ulehčíte námahu, jak při povolováním ,tak při utahováním hlavy válce. 
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

ASPRO299

: AIRSOFTPRO

Univerzální klíč na hlavy válce odstřelovacích pušek. Je vyroben z oceli s kvalitním zinkovaným povrchem. V přední části je čtveřice otvorů a dva předšroubované šrouby (použijte klasický nástrčkový klíč 1,5mm). Uživatel může tyto šrouby libovolně v otvorech kombinovat a dosahovat tak měnitelnou rozteč, která vyhovuje otvorům na hlavě válce. Pokud protilehlé otvory nepasují, lze hlavu povolovat i s pomocí pouze jednoho šroubu. Klíč se nasazuje na hlavu válce a vystupující šrouby musí pasovat do otvorů v hlavě válce.

Součástí balení je i ocelový kolík, který funguje jako páka.

AirsoftPro nabízí jednoduchý, ale odolný robustní klíč na hlavy válců. Použítím tohoto klíče si ulehčíte námahu, jak při povolováním ,tak při utahováním hlavy válce. 

BarvaStříbrná